ON ZNA ŠTA ZNAČI NEPRAVDA: Čavić PODRŽAO Ivanu  Španović i ove reči uputio IAAF-u ON ZNA ŠTA ZNAČI NEPRAVDA: Čavić PODRŽAO Ivanu  Španović i ove reči uputio IAAF-u

ON ZNA ŠTA ZNAČI NEPRAVDA: Čavić PODRŽAO Ivanu Španović i ove reči uputio IAAF-u

NajnovijeSport 12/08/2017

Bivši srpski plivač i olimpijac Milorad Čavić smatra da je atletičarka Ivana Španović doživela veću nepravdu nego što je on na Olimpijskim igrama u... ON ZNA ŠTA ZNAČI NEPRAVDA: Čavić PODRŽAO Ivanu  Španović i ove reči uputio IAAF-u

Bivši srpski plivač i olimpijac Milorad Čavić smatra da je atletičarka Ivana Španović doživela veću nepravdu nego što je on na Olimpijskim igrama u Pekingu kada je Amerikanac Majkl Felps na kontroverzan način osvojio zlatnu medalju ispred njega.

„Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za IAAF“, objavio je Čavić na svom Tviter profilu.

Sramotno suđenje skoka u dalj: Ivana Španović objasnila NEPRAVDU koja se sinoć desila

 

Španović je zauzela četvrto mesto u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu u Londonu, iako je u šestoj seriji imala skok za zlato, ali joj se odlepio broj i ostavio trag u pesku što joj je donelo slabiji rezultat.

Atletski savez Srbije žalio se na odluku sudija, ali je zahtev odbijen uz obrazloženje, kao je navedeno iz ASS, da bi bilo teže da se odbije žalba Amerikanaca jer su atletičarke iz te zemlje Britni Ris i Tijana Bartoleta osvojile zlato, odnosno bronzu.

Izbor: RTV

 

Najnovije vesti: