CRNI DANI ZA SLAVNOG TENISERA: Prolazi kroz najteže trenutke svog života, čekaju ga suđenja i zaplena imovine CRNI DANI ZA SLAVNOG TENISERA: Prolazi kroz najteže trenutke svog života, čekaju ga suđenja i zaplena imovine

CRNI DANI ZA SLAVNOG TENISERA: Prolazi kroz najteže trenutke svog života, čekaju ga suđenja i zaplena imovine

NajnovijeSportSvet 05/10/2017

Posle uspešne karijere ovenčane pobedama i kasnije još uspešnije karijere teniskog trenera, proslavljenog asa na šljaci širom sveta stigli su do sada najveći problemi... CRNI DANI ZA SLAVNOG TENISERA: Prolazi kroz najteže trenutke svog života, čekaju ga suđenja i zaplena imovine

Posle uspešne karijere ovenčane pobedama i kasnije još uspešnije karijere teniskog trenera, proslavljenog asa na šljaci širom sveta stigli su do sada najveći problemi u životu.

ŽIVOTNA DRAMA JELENE JANKOVIĆ: Teniserka zbog majke neprestano plače!

Legendarni nemački teniser Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, zbog velikih dugova biće mu zaplenjena imovina, računajući i trofeje koje je osvojio tokom karijere, javljaju nemački mediji.

Bekerova dugovanja iznose čak 61 milion evra, što je mnogo više nego što je prvobitno objavljeno da ima potraživanja od 3,5 miliona, pišu magazini Štern i Bunte.

Zato je počela rasprodaja imovine Nemca, uključujući tri trofeja sa Vimbldona, dva sa Australijan opena i jedan sa US Opena, a ranije su mu zaplenjena četiri skupocena sata u vrednosti od 50.000 dolara.

Beker je novac izgubio jer je više od 100 miliona evra izgubio u lošim investicijama, kao što je sumnjiv posao sa naftom u Nigeriji.

Samo od teniske karijere zaradio je oko 53 miliona evra, a trenutno radi kao šef sektora za tenisere u Teniskom savezu Nemačke.

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

Izvor: Južni Banat/Tanjug

Najnovije vesti: