ZAPLENA NA GRANIČNOM PRELAZU U BANATU: Carinici pronašli preparate za zubare ZAPLENA NA GRANIČNOM PRELAZU U BANATU: Carinici pronašli preparate za zubare

ZAPLENA NA GRANIČNOM PRELAZU U BANATU: Carinici pronašli preparate za zubare

HronikaNajnovije 20/04/2017

Carinici na graničnom prelazu Srpska Crnja sprečili su krijumčarenje stomatoloških preparata, saopštila je Uprava carina. Kako je navedeno, u fabričkoj šupljini, ispod donjeg ležaja... ZAPLENA NA GRANIČNOM PRELAZU U BANATU: Carinici pronašli preparate za zubare

Carinici na graničnom prelazu Srpska Crnja sprečili su krijumčarenje stomatoloških preparata, saopštila je Uprava carina.

Kako je navedeno, u fabričkoj šupljini, ispod donjeg ležaja u kabini kamiona, pronađeno je 100 setova stomatoloških preparata na bazi fosforne kiseline sa po tri šprica i iglama, a krijumčarena roba je bila prekrivena prljavom jaknom.

Kamionom čačanskih registarskih oznaka, koji je prevozio kancelarijski papir iz Rusije ka Prištini, upravljao je srpski državljanin (60).

Nakon što je prijavio robu koju prevozi, carinici su, u saradnji sa graničnom policijom, pristupili detaljnoj kontroli vozila.

Neprijavljeni preparati su zadržani do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog pred nadležnim sudom.

Izvor: Kurir

Najnovije vesti: