ZALUTALI KANDIDAT: Janković se GADNO OBRUKAO najavom da će posetiti selo u Vojvodini koje NE POSTOJI! ZALUTALI KANDIDAT: Janković se GADNO OBRUKAO najavom da će posetiti selo u Vojvodini koje NE POSTOJI!

ZALUTALI KANDIDAT: Janković se GADNO OBRUKAO najavom da će posetiti selo u Vojvodini koje NE POSTOJI!

IzdvajamoNajnovijePolitika 19/03/2017

Predsednički kandidat Saša Janković najavio da će danas posetiti selo Stanišići kod Sombora, kakvog na mapi Srbije – nema! Janković, iako vodi kampanju za... ZALUTALI KANDIDAT: Janković se GADNO OBRUKAO najavom da će posetiti selo u Vojvodini koje NE POSTOJI!

Predsednički kandidat Saša Janković najavio da će danas posetiti selo Stanišići kod Sombora, kakvog na mapi Srbije – nema!

Janković, iako vodi kampanju za predsednika Srbije, očigledno nije previše ulazio u detalje koje mesto će da poseti niti sa kojim žiteljima će razgovarati.

 

Naime, kod Sombora se nalazi selo Stanišić, dok su Stanišići naziv etno sela koje se nalazi kod Bijeljine.

MASKE SU PALE: Otkriveno ko se krije iza prozapadnog projekta “Beli Preletačević” (FOTO/VIDEO)

Iako se ovakva greška može pripisati umoru ili lapsusu, činjenica ostaje da je Saša Janković pre svega kandidat poznat užem centru Beograda, tako da je njegova ciljna grupa, a samim tim i fokus interesovanja, prevashodno odatle.

Njegova greška naišla je na podsmeh pratilaca, koji su ga uputili na bolje poznavanje geografije zemlje kojom želi da vlada.

 

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti:

 • Traži se ime za novi most u Novom Sadu

  Iako su dva luka novog Železničko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu već spojena, most i dalje nema svoj zvanično ime, pa je njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu „NSBuild“ predložio da celokupna javnost predloži najbolje rešenje za ime...

 • SITUACIJA GORA NEGO IKAD: Poslednje tri godine su najtoplije ikada zabeležene, a tek nas čeka PAKAO

  Protekla 2017. godina samo je još jedan dokaz galopirajućeg globalnog zagrevanja, čiji trend stalnog porasta ne može da se zaustavi. Posle 2016. godine, 2017. godina je druga najtoplija godina otkako postoje merenja. Svetska meteorološka organizacija UN to je objavila na svom...

 • Oštećena fasada katedrale u Vršcu

  Rimokatolička crkva sv. Gerharda od Sagreda, jedna od najvećih rimokatoličkih crkvi u Srbiji, zbog svog impozantnog izgleda i dimenzija često se naziva „katedralom“, iako nikada nije bila sedište biskupa.  Dugačka 61, a široka 22 metra, sa tornjevima visokim 63...

 • STRADALA PRED 21. ROĐENDAN: Studentkinja izgubila život u UŽASNOJ NESREĆI u Novom Sadu

  Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je juče u Kliničkom centru Vojvodina, posle pet dana borbe lekara za njen život. Nesreća se dogodila u petak, oko...