ZALUTALI KANDIDAT: Janković se GADNO OBRUKAO najavom da će posetiti selo u Vojvodini koje NE POSTOJI! ZALUTALI KANDIDAT: Janković se GADNO OBRUKAO najavom da će posetiti selo u Vojvodini koje NE POSTOJI!

ZALUTALI KANDIDAT: Janković se GADNO OBRUKAO najavom da će posetiti selo u Vojvodini koje NE POSTOJI!

IzdvajamoNajnovijePolitika 19/03/2017

Predsednički kandidat Saša Janković najavio da će danas posetiti selo Stanišići kod Sombora, kakvog na mapi Srbije – nema! Janković, iako vodi kampanju za... ZALUTALI KANDIDAT: Janković se GADNO OBRUKAO najavom da će posetiti selo u Vojvodini koje NE POSTOJI!

Predsednički kandidat Saša Janković najavio da će danas posetiti selo Stanišići kod Sombora, kakvog na mapi Srbije – nema!

Janković, iako vodi kampanju za predsednika Srbije, očigledno nije previše ulazio u detalje koje mesto će da poseti niti sa kojim žiteljima će razgovarati.

 

Naime, kod Sombora se nalazi selo Stanišić, dok su Stanišići naziv etno sela koje se nalazi kod Bijeljine.

MASKE SU PALE: Otkriveno ko se krije iza prozapadnog projekta “Beli Preletačević” (FOTO/VIDEO)

Iako se ovakva greška može pripisati umoru ili lapsusu, činjenica ostaje da je Saša Janković pre svega kandidat poznat užem centru Beograda, tako da je njegova ciljna grupa, a samim tim i fokus interesovanja, prevashodno odatle.

Njegova greška naišla je na podsmeh pratilaca, koji su ga uputili na bolje poznavanje geografije zemlje kojom želi da vlada.

 

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: