VRŠČANI JAČI PRED POČETAK SUPERLIGE: Fundić i Glišić pojačali tim Vladimira Đokića VRŠČANI JAČI PRED POČETAK SUPERLIGE: Fundić i Glišić pojačali tim Vladimira Đokića

VRŠČANI JAČI PRED POČETAK SUPERLIGE: Fundić i Glišić pojačali tim Vladimira Đokića

NajnovijeSport 20/04/2017

Vrščani spremni dočekuju svoju prvu superligašku sezonu i orni su da pruže maksimum u meču prvog kola protiv Partizana koji se igra u petak... VRŠČANI JAČI PRED POČETAK SUPERLIGE: Fundić i Glišić pojačali tim Vladimira Đokića

Vrščani spremni dočekuju svoju prvu superligašku sezonu i orni su da pruže maksimum u meču prvog kola protiv Partizana koji se igra u petak sa početkom u 20 časova u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Tim trenera Vladimira Đokića pojačali su najbolji igrač Beovuka Stefan Fundić i jedan od najtalentovanijih mladih igrača Evrope Miloš Glišić.

Fundić (23, 200 cm) igra na poziciji krilnog i klasičnog centra, iza sebe ima nekoliko veoma uspešnih sezona u kojima je uvek bio u vrhu po indeksu korisnosti.

Glišić (19, 205 cm) u Vršcu trenira već nekoliko nedelja i konačno su završene sve formalnosti oko njegovog dolaska u Milenijum.

Mladi Banjalučanin je prethodnih šest sezona proveo u beogradskom Partizanu, prošao je sve mlađe selekcije crno – belih a prvom timu bio je priključen u sezoni 2013/14 kada je Partizan osvojio titulu prvaka Srbije.

Glišić je prošao i sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije, na kadetskom prvenstvu Evrope 2013. godine na kome je Srbija osvojila bronzanu medalju izabran je u idealnu petorku. Potpisao je ugovor sa Vršcem na tri takmičarske sezone.

Izvor: eVršac

Najnovije vesti: