VRŠAC: Zimska služba non-stop na terenu VRŠAC: Zimska služba non-stop na terenu

VRŠAC: Zimska služba non-stop na terenu

NajnovijeServisne informacijeVršac 11/01/2017

Povodom stvaranja novog snežnog pokrivača, u protekla 24 sata angažovano je više od 50 radnika Zimske službe JKP „Drugi oktobar“.  Sneg se čisti na... VRŠAC: Zimska služba non-stop na terenu

Povodom stvaranja novog snežnog pokrivača, u protekla 24 sata angažovano je više od 50 radnika Zimske službe JKP „Drugi oktobar“.  Sneg se čisti na putevima prvog i drugog prioriteta u gradu i selima i na svim parkiralištima i trenutno nema neprohodnih puteva.

U skladu sa prioritetima, radnici Zimske službe uklanjaju snežni pokrivač sa trotoara, gde se posipa i rizla. Nastavljeno je čišćenje ispred svih javnih ustanova, kako bi bio omogućen nesmetan rad i funkcionisanje. Mehanizacija Zimske službe  sa devet vozila, radi u tri smene i održava prohodnim juče očišćene pristupne saobraćajnice. Na raspolaganju je i treći stepen mehanizacije, a obezbeđene su i dovoljne količine soli i rizle.

Još jednom apelujemo na sve građane da očiste sneg ispred svojih lokala, stanova i kuća, kao i da vode računa i poštuju propise parkiranja, kako bi vozilima  Zimske službe bilo omogućeno što efikasnije i bezbednije delovanje.

U ovom trenutku, saobraćaj se odvija bez zastoja, a ne prepoučuje se kretanje na put bez preke potrebe.

Izvor: JuzniBanat.rs

Najnovije vesti: