VOZAČI OPREZ: Putevi u Pančevu prohodni, ali saobraćaj otežan VOZAČI OPREZ: Putevi u Pančevu prohodni, ali saobraćaj otežan

VOZAČI OPREZ: Putevi u Pančevu prohodni, ali saobraćaj otežan

NajnovijePančevoServisne informacije 11/01/2017

Prema informacijama iz Zimske službe, svi putevi u Pančevu i prema okolnim selima su prohodni, ali se vozačima ipak preporučuje oprezna vožnja. Tokom noći... VOZAČI OPREZ: Putevi u Pančevu prohodni, ali saobraćaj otežan

Prema informacijama iz Zimske službe, svi putevi u Pančevu i prema okolnim selima su prohodni, ali se vozačima ipak preporučuje oprezna vožnja.

Tokom noći je došlo do snežnih padavina, tako da na putevima ima snega u visini do 5cm. Intervencije Zimske službe su trenutno u toku i na terenu se nalazi 5 vozila. Prioritet je uklanjanje snega sa drumova na kojima saobraćaju linije gradskih i međugradskih autobusa.

Putevi druge i treće kategorije, tj. periferni drumovi u naseljima su prohodni, ali na njima ima snega, tako da se vozačima preporučuje oprezna vožnja. Putevi su klizavi, tako da malo nepažnje može dovesti do gubitka kontrole nad vozilom, kao što se može videti na priloženoj fotografiji.

Svi putni pravci su otvoreni, ali je saobraćaj u gradu usporen i otežan, te vozači treba da voze sporije i imaju malo više koncentrancije i strpljenja pri vožnji.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: