(VIDEO) POSAO O KOJEM STE CEO ŽIVOT MAŠTALI! Sedite na plaži i zaradite 8.600 evra! (VIDEO) POSAO O KOJEM STE CEO ŽIVOT MAŠTALI! Sedite na plaži i zaradite 8.600 evra!

(VIDEO) POSAO O KOJEM STE CEO ŽIVOT MAŠTALI! Sedite na plaži i zaradite 8.600 evra!

EkonomijaNajnovije 15/11/2017

Ako tražite posao i volite da provodite vreme na plaži, onda je ovo pravi posao za vas. Jedna osoba će dobiti čak 10.000 dolara... (VIDEO) POSAO O KOJEM STE CEO ŽIVOT MAŠTALI! Sedite na plaži i zaradite 8.600 evra!

Ako tražite posao i volite da provodite vreme na plaži, onda je ovo pravi posao za vas. Jedna osoba će dobiti čak 10.000 dolara (8.600 evra) mesečno kako bi istraživala Kankun u Meksiku i kako bi pisala o njegovim lepotama uz odgovarajuće video snimke.

OVO JE ŠANSA DA SE OBOGATITE: Kinezi kupuju med iz Srbije, a da biste došli do para ne morate da ga proizvodite! EVO U ČEMU JE CAKA

Posao novog zaposlenog će biti da sedi na plaži, spava u luksuznim hotelima, objavljuje sadržaj na društvenim mrežama, posećuje noćne klubove kao VIP gost i učestvuje u aktivnostima. Predviđeno je da posao traje šest meseci, a mnogi su se složili da je ovo prilika koja se pruža samo jednom u životu.

Za ovu poziciju nije potrebno iskustvo, ali je bitno da osoba ima više od 18 godina, da zna engleski jezik i da ume da pravi video zapise, prenose meksički mediji.

– Tražimo ambasadora brenda koji će umeti da pokaže toplinu Kankuna, kao jedne od najboljih destinacija za odmor na svetu. Osoba koja dobije ovaj posao moći će da pliva sa ajkulama, da istražuje džunglu, da poseti drevne ruševine i još mnogo toga – kažu organizatori.

Veb sajt kojem je poveren izbor budućih zaposlenih, izabraće 100 najboljih u decembru, a taj broj će smanjiti na 50 do 4. januara. Pet finalista odlazi u Kankun krajem tog meseca, a tada će biti organizovan konačan izbor. Posao počinje u martu.

ISKORISTITE OVU ŠANSU: Kako se Aleksandar u sred Srbije probudio bogatiji za 20.000 evra!

Izvor: Espreso, Alo

Najnovije vesti: