(VIDEO) PONOS ZA PANČEVO: Džudisti „Dinama“ postali superligaši (VIDEO) PONOS ZA PANČEVO: Džudisti „Dinama“ postali superligaši

(VIDEO) PONOS ZA PANČEVO: Džudisti „Dinama“ postali superligaši

NajnovijePančevoSport 02/12/2017

Džudo klub „Dinamo“ postao je državni prvak u konkurenciji prve lige Srbije. Osvajanjem ovog mesta postali su superligaši. Prema rečima takmičara i trenera, u... (VIDEO) PONOS ZA PANČEVO: Džudisti „Dinama“ postali superligaši

Džudo klub „Dinamo“ postao je državni prvak u konkurenciji prve lige Srbije. Osvajanjem ovog mesta postali su superligaši. Prema rečima takmičara i trenera, u narednom periodu očekuju ih veoma jaki treninzi, kako bi opstali u ligi. 

PANČEVO IMA EVROPSKOG ŠAMPIONA: Veteran Slavko Stanišić najbolji džudista na starom kontinentu (VIDEO)

Džudo klub „Dinamo“ godinama dokazuje da je najbolji. Ovog puta su osvojili prvo mesto u prvoj lige Srbije sa mladom ekipom, što je veliki uspeh. Slavko Stanišić kaže da je zadovoljan što je mlada ekipa napravila tako veliki uspeh i dodaje da su se svi borili kao jedan.
Prema rečima trenera Ljubomira Stanišića, u finalu takmičari su bili svesni svojih mogućnosti i nijednog trenutka nisu razmišljali šta će ko uraditi, već su svi išli na pobedu.

Džudo klub „Dinamo“ već godinama daje dobre rezultate, a kruna svega je rezultat koji je napravila seniorska ekipa. Prema rečima džudista, imali su poverenje jedan u drugog i to ima je pomoglo da dođu do ovog rezultata.

Džudiste „Dinama“ u narednom periodu čekaju jaki i naporni treninzi, kako bi bili u formi za naredna takmičenja

Džudo: “Dinamo” sa devet medalja na prvenstvu Vojvodine za poletarce

Izvor: RTV Pančevo

Najnovije vesti: