Vandalski napad na prostorije SNS-a u Vršcu (FOTO) Vandalski napad na prostorije SNS-a u Vršcu (FOTO)

Vandalski napad na prostorije SNS-a u Vršcu (FOTO)

IzdvajamoNajnovijePolitikaVršac 20/04/2017

Kasno sinoć izvršen je vandalski napad na prostorije Gradskog odbora SNS-a u Vršcu. Tom prilikom nepoznate osobe razbile su prozore na stranačkim prostorijama. Slučaj... Vandalski napad na prostorije SNS-a u Vršcu (FOTO)

Kasno sinoć izvršen je vandalski napad na prostorije Gradskog odbora SNS-a u Vršcu. Tom prilikom nepoznate osobe razbile su prozore na stranačkim prostorijama. Slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na teren i obavila uviđaj.

Iz Gradskog  odbora SNS-a u Vršcu ističu, za naš portal, da stranka najoštrije osuđuje ovakav vid vandalskog napada od strane političkih neistomišljenika i upozorava da je to napad na osnovne principe demokratije po kojima svako može slobodno da zastupa i izražava svoje stavove ne ugrožavajući druge.

-Ovo je još jedan dokaz da tzv. zagovornici demokratije smatraju da jedino oni mogu slobodno da ispoljavaju svoje političke stavove, dok svima drugima treba zabraniti političko delovanje. Politički neistomišljenici očigledno i sami svesni da je njihov uticaj među građanima zanemarljiv krenuli su da ispoljavaju mržnju i destrukciju prema svima koji drugačije misle i rade. Postavlja se pitanje da li će sledeći korak u ispoljavanju mržnje prema SNS-u biti uništavanje obnovljenih objekata institucija u Gradu i svega onoga što je stranka koja se nalazi na čelu gradske kuće uradila sprovodeći politiku u interesu građana, navode u SNS.

Pretnje i rušilačko ponašanje političkih neistomišljenika neće sprečiti SNS da i dalje radi u intresu građana, navodi GO SNS-a Vršac.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: