Uzmi račun i pobedi: Evo ko je dobio STAN U BEOGRADU, a ko automobile! Uzmi račun i pobedi: Evo ko je dobio STAN U BEOGRADU, a ko automobile!

Uzmi račun i pobedi: Evo ko je dobio STAN U BEOGRADU, a ko automobile!

DruštvoIzdvajamoNajnovije 18/03/2017

Redakcija portala JužniBanat.rs čestita srećnim dobitnicima! U današnjem, drugom izvlačenju nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” izvučen je još jedan dobitnik dvosobnog stana u... Uzmi račun i pobedi: Evo ko je dobio STAN U BEOGRADU, a ko automobile!

Redakcija portala JužniBanat.rs čestita srećnim dobitnicima!

U današnjem, drugom izvlačenju nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” izvučen je još jedan dobitnik dvosobnog stana u Beogradu, 12 srećnika dobija ključeve automobila “fijat 500L”, a među vrednim nagradama su i putovanja u Njujork, Pariz i Grčku. Ukupno je dodeljeno 178 nagrada, a kako saznajemo, u bazenu se nalazi više od 5 miliona koverata.

Za izvlačenje koverti zaduženi su predsednica Ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda i bivša košarkašica, Nataša Kovačević, reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović, kao i poznati glumci iz serije „Vojna akademija“, Tijana Pečenčić i Radovan Vujović, koji su takođe podržali Godinu borbe protiv sive ekonomije, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

PREKO 5 MILIONA KOVERATA: Pogledajte koje nagrade vas čekaju u igri Uzmi račun i pobedi

Marini Grković iz naselja Meserci kod Debrca, večeras su uručeni ključevi stana koji je dobila u prvom izvlačenju nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”.

Dobitnici automobila su: Milojičić Velimir iz Kule, Milijana Peković iz Sivca, Mirjana Bukvić iz Bačke Palanke, Radonjić Anica iz Trstenika, Saša Ilić iz Vranja i Miroslav Novčić iz Ćuprije.

Raditović Ratko iz Kraljeva i Stojko Milica Aleksandrov idu na letovanje u Grčku. Savka Jonev iz Beograda ide u Pariz, a u Njujork ide Cicka Katarina iz Kovačice.

Dobitnici još šest automobila su: Anka Vukmirović iz Kljajićeva, Filipović Sima Filimon iz Beograda, Judit Gojko iz Kanjiže, Antić Vesna iz Vitoševca, Krstić Slađana iz Crnoklišta i Kaloper Ivan iz Kikinde.

U stan u Beogradu useliće se Spasić Zorica iz Blaca, a sreću joj je donela košarkašica Nataša Kovačević!

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: