UPRILIČEN PRIJEM ZA VRŠAČKU HEROJINU: Jasna Krsmanović je PONOS VRŠCA (FOTO) UPRILIČEN PRIJEM ZA VRŠAČKU HEROJINU: Jasna Krsmanović je PONOS VRŠCA (FOTO)

UPRILIČEN PRIJEM ZA VRŠAČKU HEROJINU: Jasna Krsmanović je PONOS VRŠCA (FOTO)

NajnovijeVršac 17/07/2017

Gradonačelnica Grada Vršca Dragana Mitrović sa članicom Gradskog veća za zdravstvo i socijalnu zaštitu Tatjanom Nikolić upriličila je prijem za Jasnu Krsmanović osobu sa... UPRILIČEN PRIJEM ZA VRŠAČKU HEROJINU: Jasna Krsmanović je PONOS VRŠCA (FOTO)

Gradonačelnica Grada Vršca Dragana Mitrović sa članicom Gradskog veća za zdravstvo i socijalnu zaštitu Tatjanom Nikolić upriličila je prijem za Jasnu Krsmanović osobu sa invaliditetom, koja je diplomirani Filolog- Komparatista,a 9 juna 2017.godine prva u generaciji je odbranila Master rad na temu: ,,Pozorišna , filmska i radiodramska adaptacija kao osnova multimedijske obrade nastavne jedinice KIR JANjA Jovana Sterije Popovića“, sa prosečnom ocenom tokom studija 9,71.

BRAVO ZA GUDURIČANE, TAKO SE RADI: Članovi mesne zajednice zasukali rukave i krenuli u akciju uređenja sela

„Ponosna sam na sve svoje sugrđane koje postižu zavidne rezultate.Ovo je doprinos i našem Gradu i primer kako se treba boriti i zalagati za ostvarenje svojih ciljeva.Grad Vršac će podržati sve aktivnosti ovoga tipa, znaće da ceni uspehe i rezultate koje naši sugrađani ostvaruju i preduzeće sve na njihovoj daljoj afirmaciji.“- izjavila je gradonačelnica Dragana Mitrović.

Jasna Krsmanović je aktivan član vršačke afirmacije umetnika „Vau Ars“ i KOV-a . Objavila je više knjiga, osvojila brojne nagrade, učestvovala u pisanju filmskog scenarija i jednog muzičkog spota. Aktivan je član Vršačke afirmacije umetnika ,,VAU ARS“, kao i Udruženja za cerebralnu i dečiju paralizu južno bačkog okruga ,,SUNCE“ iz Novog Sada i Novosadskog udruženja studenata sa invaliditetom (NSUSI). Takođe aktivan je član paraplegičara i kvadriplegičara ,,PARAKVAD VŠ“ iz Vršca.

Izvor: Južni Banat

Foto: Aleksandar Putnik

Najnovije vesti: