UHAPŠEN PIROMAN: Podmetnuo požar u kome je povređeno DVOJE DECE UHAPŠEN PIROMAN: Podmetnuo požar u kome je povređeno DVOJE DECE

UHAPŠEN PIROMAN: Podmetnuo požar u kome je povređeno DVOJE DECE

HronikaNajnovije 12/08/2017

Z. T. iz Žablja uhapšen je zbog sumnje da je juče u hodniku zgrade u Fruškogorskoj ulici na Limanu zapalio krevet koji je potom... UHAPŠEN PIROMAN: Podmetnuo požar u kome je povređeno DVOJE DECE

Z. T. iz Žablja uhapšen je zbog sumnje da je juče u hodniku zgrade u Fruškogorskoj ulici na Limanu zapalio krevet koji je potom zahvatio dva stana prilikom čega je lakše povređeno dvoje dece, dok je jedna žena teško povređena.

Policija ga tereti za krivično delo izazivanja opšte opasnosti. Između ostalog, on je osumnjičen i da je juče na Bulevaru oslobođenja u otključan stan ubacio zapaljenu krpu, zbog čega je došlo do manjeg požara.

DRAMA U NOVOM SADU! Žena i dvoje dece povređeni u požaru!

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti doveden na saslušanje.

Podsetimo, požar u Fruškogorskoj ulici izbio je oko 16 časova, a lekarska ekipa koja je izašla na teren zatekla je četvorogodišnjeg dečaka sa opekotinama prvog na drugi stepen, koje su zahvatile oko 20 odsto površine njegovog tela. S opekotinama je prošao i 16-godišnjak i to po licu i tabanima.

OSTAO BEZ KROVA NAD GLAVOM! Penzioneru se ZAPALILA KUĆA, a ovo je bila sreća u nesreći

Lekarska ekipa na licu mesta zatekla je i 41-godišnju ženu sa ozbiljnijim opekotinama – drugog na treći stepen. Opekotine su zahvatile obe šake, oba ramena i tabane žene.

izvor: 021.rs

Najnovije vesti: