U KOVINU HLADNOĆA GRAĐANE INSPIRISALA NA „LJUBAV“: Nećete verovati kome je Kovinčanin uputio emotivnu poruku na snegu! (FOTO) U KOVINU HLADNOĆA GRAĐANE INSPIRISALA NA „LJUBAV“: Nećete verovati kome je Kovinčanin uputio emotivnu poruku na snegu! (FOTO)

U KOVINU HLADNOĆA GRAĐANE INSPIRISALA NA „LJUBAV“: Nećete verovati kome je Kovinčanin uputio emotivnu poruku na snegu! (FOTO)

KovinNajnovijeUncategorized 10/01/2017

Sneg i led okovali su i Kovin. Međutim, vredni građani i komunalne službe učinili su da staze i putevi u ovom južnobanatskom gradu budu... U KOVINU HLADNOĆA GRAĐANE INSPIRISALA NA „LJUBAV“: Nećete verovati kome je Kovinčanin uputio emotivnu poruku na snegu! (FOTO)

Sneg i led okovali su i Kovin. Međutim, vredni građani i komunalne službe učinili su da staze i putevi u ovom južnobanatskom gradu budu prohodni.

Iako je izuzetno hladno, građani Kovina nisu izgubili vedar duh i smisao za šalu. Jedan Kovinčanin ostavio je više nego zanimljivu poruku na jednom od parkiranih automobila pod snegom.

kovin-juzni-banat

Prema vremenskoj progonozi u Kovinu je u 19 časova izmereno -9 stepeni i padao je sneg. Prema najavama, sutra se očekuje još hladniji dan.

kovin-temperatura

Pogledajte kako su izgledale ulice danas u ovom gradu.

kovin-4

kovin-3

kovin-6

kovin-2

 

Izvor: JuzniBanat.rs

Najnovije vesti: