TRAGIČAN UDES NA RASKRSNICI SAKULE IDVOR: Na licu mesta poginuli najstariji član Moto kluba iz Debeljače i meštanin Sakula (FOTO) TRAGIČAN UDES NA RASKRSNICI SAKULE IDVOR: Na licu mesta poginuli najstariji član Moto kluba iz Debeljače i meštanin Sakula (FOTO)

TRAGIČAN UDES NA RASKRSNICI SAKULE IDVOR: Na licu mesta poginuli najstariji član Moto kluba iz Debeljače i meštanin Sakula (FOTO)

HronikaNajnovije 14/09/2017

Dana 13.09.2017. godine prepodne u 10,30 h dogodila se teška saobraćajna  nesreća na raskrsnici Idvor – Sakule. Pogunuli su Šaši Antal (1952) iz Debeljače... TRAGIČAN UDES NA RASKRSNICI SAKULE IDVOR: Na licu mesta poginuli najstariji član Moto kluba iz Debeljače i meštanin Sakula (FOTO)

Dana 13.09.2017. godine prepodne u 10,30 h dogodila se teška saobraćajna  nesreća na raskrsnici Idvor – Sakule.

Pogunuli su Šaši Antal (1952) iz Debeljače – vozač motora,član i najstariji član MK “ Devils“ iz Debeljače i Nestorov Petar(1944) iz Sakula vozača automobila.

Na mestu su obojica preminuli. Nestorov je dolazio iz pravca Idvora, a na raskrsnici došlo je do udesa ,motorista je udario u u vozilo ,u vozačevu stranu. Služba hitne pomoći izašla na lice mesta u 10,45 č., u 11,15 č. konstatovana smrt. Tela su  poslata  na obdukciju u Pančevo.

SUDAR AUTOMOBILA I MOTORA, DVOJE POGINULIH: Pune ruke posla u HITNOJ POMOĆI

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: