SVI ALARMI UPALJENI! NASTALA OPŠTA PANIKA! Nestala dvojica zatvorenika, policija TRAGA ZA NJIMA! SVI ALARMI UPALJENI! NASTALA OPŠTA PANIKA! Nestala dvojica zatvorenika, policija TRAGA ZA NJIMA!

SVI ALARMI UPALJENI! NASTALA OPŠTA PANIKA! Nestala dvojica zatvorenika, policija TRAGA ZA NJIMA!

HronikaNajnovije 14/11/2017

Dvojica osuđenika udaljila su se iz Kazneno popravnog zavoda Padinska Skela u subotu oko 17.30 časova, saznaje Espreso. U APATINU DAN ŽALOSTI ZBOG STRAŠNE... SVI ALARMI UPALJENI! NASTALA OPŠTA PANIKA! Nestala dvojica zatvorenika, policija TRAGA ZA NJIMA!

Dvojica osuđenika udaljila su se iz Kazneno popravnog zavoda Padinska Skela u subotu oko 17.30 časova, saznaje Espreso.

U APATINU DAN ŽALOSTI ZBOG STRAŠNE TRAGEDIJE: Saobraćajka u Kovačici ostavila u šoku brojne prijatelje nastradalih

Osuđenici koji su se udaljili iz zatvora još uvek nisu uhvaćeni, a za njima policija i dalje intenzivno traga.

Naime, R.S. (1981) i S.C. (1987) udaljili su se iz Kazneno-popravnog zavoda-Padinska Skela. Ono što je zajedničko obojici zatvorenika jeste to što su oni u Padinskoj Skeli na odsluženju kazne zbog krivičnog dela teška krađa. R. S. osuđen je na godinu dana i tri meseca, a S.Ć. na tri godine i šest meseci zatvorske kazne.

Uprava zatvora je obavestila policiju i sud, rečeno nam je u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Takođe, kako nezvanično saznajemo R.S. se sam prijavio policiji za odsluženje kazne, a osim kazne na koju je osuđen on ima još postupaka koji su u toku, takođe zbog krađe.

Ova ustanova inače je otvorenog tipa, a u ovom zatvoru kaznu izdržavaju oni koji su osuđeni prvi put na kazne manje od tri godine zatvora, kao i oni prekršajno kažnjeni.

POŠALJITE NEKOGA ODMAH! TREBA LI DA NAS POBIJU SVE?! Posle ovih reči je u sudnici nastao MUK!

Izvor: Espreso

Najnovije vesti: