STEFANOVIĆ O SAVAMALI: Nisam uvek zadovoljan efikasnošću, ali je važno da posao bude dobro urađen STEFANOVIĆ O SAVAMALI: Nisam uvek zadovoljan efikasnošću, ali je važno da posao bude dobro urađen

STEFANOVIĆ O SAVAMALI: Nisam uvek zadovoljan efikasnošću, ali je važno da posao bude dobro urađen

NajnovijePolitika 20/03/2017

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponovio je danas da tužilaštvo treba da reši slučaj Savamale i dodao da nije uvek zadovoljan efikasnošću državnih organa,... STEFANOVIĆ O SAVAMALI: Nisam uvek zadovoljan efikasnošću, ali je važno da posao bude dobro urađen

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponovio je danas da tužilaštvo treba da reši slučaj Savamale i dodao da nije uvek zadovoljan efikasnošću državnih organa, ali smatra da posao treba da bude dobro urađen.

– Ne kažem da sam uvek super zadovoljan efikasnošću, ali ako biram da li treba da bude zadovoljan neko ili da se posao uradi kako treba, uvek ću izabrati da posao bude dobro urađen – rekao je Stefanović novinarima.

Stefanović je istakao da je najbolji put da slučaj Savamale rešavaju državni organi.

– Mislim da je najbolje da ostavimo državnim organima da urade svoj posao. To je najboji put i najbolji način. Ja ću se tako ponašati, što je i u opisu mog posla – rekao je Stefanović.
Kaže da „kada bi ministri presuđivali i odlučivali imali bismo jedno potpuno nenormalnu državu“.

Izvor: Informer

Najnovije vesti: