STARAC PREŽIVEO HOROR: U napadu dva boksera ostao bez nosa STARAC PREŽIVEO HOROR: U napadu dva boksera ostao bez nosa

STARAC PREŽIVEO HOROR: U napadu dva boksera ostao bez nosa

HronikaNajnovije 19/09/2017

Lazarevčanin S.S. (78), teško povređen u napadu dva rasna psa u Ubu, još uvek se nalazi na intezivnoj nezi Opšte bolnice u Valjevu. Nesrećni... STARAC PREŽIVEO HOROR: U napadu dva boksera ostao bez nosa

Lazarevčanin S.S. (78), teško povređen u napadu dva rasna psa u Ubu, još uvek se nalazi na intezivnoj nezi Opšte bolnice u Valjevu.

Nesrećni čovek je zadobio višestruke ozlede, a najgore povrede je zadobio na licu, pošto mu je jedan od pasa odgrizao vrh nosa.

UŽAS: Ženu ubio žaračem, seo u kola, udario u autobus i poginuo na licu mesta?

Incident se dogodio u ponedeljak popodne u Ubu, u ulici Norveških interniraca, ispred kapije domaćinstva vlasnika dva „boksera“ koji su izujedali S.S.

– Čoveka, zbog njegovog stanja, nije bilo moguće saslušati, tako da se i dalje ispituju okolnosti. Izvesno je da su „bokseri“ bili u dvorištu u trenutku približavanja S.S. tom domaćinstvu. Međutim, istražuje se da li se dvorišna kapija sama otvorila posle čega su psi napali čoveka, da li ju je on otvorio ili neko drugi – kaže izvor „Blica“ iz istrage, dodajući da su uviđaj obavili pripadnici policije i ubskog tužilaštva.

AUTOMOBILOM NALETEO NA ŽENU: Lekari se BORE ZA NJEN ŽIVOT

S.S. je odmah posle napada „boksera“ prebačen u valjevski Urgentni centar, operativno je zbrinut zbog desetina ujeda.

Izvor: Blic

Najnovije vesti: