SRPSKO ORUŽJE HIT U SVETU: Ova glumačka legenda koristi NAŠ karabin u lovu (FOTO) SRPSKO ORUŽJE HIT U SVETU: Ova glumačka legenda koristi NAŠ karabin u lovu (FOTO)

SRPSKO ORUŽJE HIT U SVETU: Ova glumačka legenda koristi NAŠ karabin u lovu (FOTO)

EkonomijaNajnovije 12/10/2017

Izvozimo na sve kontinente, u više od 40 zemalja, a najznačajniji i najveći kupci su nam na Bliskom istoku i u Africi, kaže direktor... SRPSKO ORUŽJE HIT U SVETU: Ova glumačka legenda koristi NAŠ karabin u lovu (FOTO)

Izvozimo na sve kontinente, u više od 40 zemalja, a najznačajniji i najveći kupci su nam na Bliskom istoku i u Africi, kaže direktor marketinga.

Oružje iz Srbije – proizvodi „Zastava oružja“, izuzetno je traženo u svetu, tako da je, kako je za Večernje novosti potvrdio Zoran Šušić, direktor marketinga, istraživanja i promocije u ovoj fabrici, kompletna proizvodnja ove fabrike rasprodata je do druge polovine 2019.

Samo ove godine fabrika bi, kako se očekuje, trebalo da zaradi između 35 i 40 miliona dolara.

 

„Zastava oružje“, kako objašnjava Šušić, najveći deo svog asortimana, čak 96 odsto, izvozi.

„Izvozimo na sve kontinente, u više od 40 zemalja, a najznačajniji i najveći kupci su nam na Bliskom istoku i u Africi“, jasan je Šušić.

Šušić navodi kako zahtevno tržište Severne Amerike, odnosno SAD i Kanade,izuzetno ceni i traži naše poluautomatske puške.

„I lovački karabini naše proizvodnje uvek su imali svoje mesto na ovom tržištu“, zadovoljan je Šušić. – U kultnom filmu „Lovac na jelene“, Robert de Niro lovi karabinom naše proizvodnje.

UHAPŠEN VOJVOĐANIN: Na njivi mu našli 61 kilogram marihuane, otkriveno i oružje

Izvor: Večernje Novosti

 

 

Najnovije vesti: