SPEKTAKULARNA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Po dojavi upali u stan, pa našli drogu vrednu 50.000 evra, eksploziv i arsenal oružja! SPEKTAKULARNA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Po dojavi upali u stan, pa našli drogu vrednu 50.000 evra, eksploziv i arsenal oružja!

SPEKTAKULARNA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Po dojavi upali u stan, pa našli drogu vrednu 50.000 evra, eksploziv i arsenal oružja!

HronikaNajnovije 14/11/2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Beogradu dve osobe i zaplenili više od 10 kilograma marihuane i drugih narkotika, kao i sedam komada... SPEKTAKULARNA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Po dojavi upali u stan, pa našli drogu vrednu 50.000 evra, eksploziv i arsenal oružja!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Beogradu dve osobe i zaplenili više od 10 kilograma marihuane i drugih narkotika, kao i sedam komada vatrenog oružja.

SVI ALARMI UPALJENI! NASTALA OPŠTA PANIKA! Nestala dvojica zatvorenika, policija TRAGA ZA NJIMA!

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su A.G. (1993) i D.M. (1990), saopštio je MUP.

Policija je oko 10 kilograma marihuane, 2.150 tableta ekstazija, oko 50 grama kokaina i 50 grama amfetamina, čija se vrednost procenjuje na 50.000 evra, pronašla prilikom pretresa stana koji su koristili osumnjičeni.

Takođe, u stanu je pronađeno pet poluautomtaskih i dva automatska pištolja.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

POŠALJITE NEKOGA ODMAH! TREBA LI DA NAS POBIJU SVE?! Posle ovih reči je u sudnici nastao MUK!

Izvor: Tanjug, Telegraf

Najnovije vesti: