SLOMLJEN KUK, INFARKT I KRIZA SVESTI: 14 intervencija na javnom mestu, TEŠKA NOĆ U PANČEVU SLOMLJEN KUK, INFARKT I KRIZA SVESTI: 14 intervencija na javnom mestu, TEŠKA NOĆ U PANČEVU

SLOMLJEN KUK, INFARKT I KRIZA SVESTI: 14 intervencija na javnom mestu, TEŠKA NOĆ U PANČEVU

DruštvoNajnovijePančevo 12/10/2017

U toku proteklih 24 sata u Službi hitne medicinske pomoći bilo je 52 ambulantna pregleda , od čega šestoro dece. Deca su se javljala... SLOMLJEN KUK, INFARKT I KRIZA SVESTI: 14 intervencija na javnom mestu, TEŠKA NOĆ U PANČEVU

U toku proteklih 24 sata u Službi hitne medicinske pomoći bilo je 52 ambulantna pregleda , od čega šestoro dece. Deca su se javljala zbog stomačnih problema i visoke temperature , a ostali su pretežno bili hronični bolesnici sa visokim pritiskom i bolovima u grudima , kao i zbog respiratorne inefekcije.

Kućnih poseta je bilo 25 ( hronični  i psihijatrijski bolesnici ).

KOVINSKI LET IZNAD KUKAVIČJEG GNEZDA: Bili smo u psihijatrijskoj bolnici i snimili pacijente koji rade nešto neverovatno – ŽELE DA IH NEKO ČUJE (FOTO/VIDEO)

Transporta u gradu je bilo 15 ( uglavnom do Opšte bolnice Pančevo ) , a van grada 14 , od čega 1 infarkt i 1 kriza svesti ( oba pacijenta nakon ukazane lekarske pomoći u Pančevu transportovana u Beograd ).

U toku noći u Kačarevu jedan pacijent je slomio kuk , te je nakon ukazane lekarske pomoći transportovan do Opšte bolnice Pančevo.

Intervencija na javnom mestu je bilo 5.

Kolaps na Zelenoj pijaci , pad i povreda kolena u Eurobanci ( Petra Drapšina ), stomačni problemi ( bolovi u želudcu i povraćanje ) u Poštanskoj štedionici i na benzinskoj pumpi “ Kutko „i u Samačkom hotelu jedna intervencija zbog hroničnog psihijatrijskoh pacijenta kojem je samo dat savet lekara.

Saobraćajnih nezgoda u gradu nije bilo.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: