SKOČIO S PANČEVCA: Kada ga je spasilac pitao ZAŠTO, nije bio spreman na OVAJ odgovor SKOČIO S PANČEVCA: Kada ga je spasilac pitao ZAŠTO, nije bio spreman na OVAJ odgovor

SKOČIO S PANČEVCA: Kada ga je spasilac pitao ZAŠTO, nije bio spreman na OVAJ odgovor

HronikaNajnovije 18/10/2017

„Gledam ga, zgodan, mlad momak. Pitao sam ga zašto je skočio, a njegov odgovor je bio da je imao razloga za to i da... SKOČIO S PANČEVCA: Kada ga je spasilac pitao ZAŠTO, nije bio spreman na OVAJ odgovor

„Gledam ga, zgodan, mlad momak. Pitao sam ga zašto je skočio, a njegov odgovor je bio da je imao razloga za to i da je želeo da razbije strah“, kaže spasilac.

Muškarac B.T. (28) skočio je sinoć sa Pančevačkog mosta, a iz Dunava ga je izvukao Renato Grbić.

Kako priča Renato Grbić, čuveni spasilac sa Dunava, ribar i ugostitelj sa reke, sedeo je u lokalu kada ga je pozvao stariji sin sa vešću da je viđen nag muškarac kako je skočio sa Pančevačkog mosta.

„Sa kumom sam odmah ušao u čamac i krenuli smo u potragu za mladićem. Iako je mrkli mrak, svetla sa mosta pomogla su nam da razaznamo mladićevu glavu u reci. Čim nas je čuo da smo isplovili, počeo je da nas doziva upomoć i kako smo mu prišli čak je i sam uskočio u čamac“, kaže Renato.

Muškarca su obukli i ugrejali u njegovom restoranu.

„Gledam ga, zgodan, mlad momak. Pitao sam ga zašto je skočio, a njegov odgovor je bio da je imao razloga za to i da je želeo da razbije strah“, kaže Renato.

Ubrzo je u lokal došla i policija i ekipa Hitne pomoći, koja ga je prevezla u Urgentni centar.

B.T. je 30. osoba kojoj je Renato Grbić spasao život nakon skoka sa Pančevačkog mosta.

PROMENE U KOVINSKIM PREDUZEĆIMA: PRVE KADROVSKE izmene VEĆ u utorak 24.oktobra

Izvor: Blic

Najnovije vesti: