SKANDAL: JULOVAC I JANKOVIĆEV PRIJATELJ na tviteru se oduševljava  knjigom UBISTVO U PREDSEDNIŠTVU (FOTO) SKANDAL: JULOVAC I JANKOVIĆEV PRIJATELJ na tviteru se oduševljava  knjigom UBISTVO U PREDSEDNIŠTVU (FOTO)

SKANDAL: JULOVAC I JANKOVIĆEV PRIJATELJ na tviteru se oduševljava knjigom UBISTVO U PREDSEDNIŠTVU (FOTO)

NajnovijePolitika 12/08/2017

Zoran Čičak, bivši Julovac, nekadašnji blizak saradnik Mire Marković i jedan od onih koji su zdušno podržali propalog dosovskog kandidata i bivšeg Zaštitnika građana... SKANDAL: JULOVAC I JANKOVIĆEV PRIJATELJ na tviteru se oduševljava  knjigom UBISTVO U PREDSEDNIŠTVU (FOTO)

Zoran Čičak, bivši Julovac, nekadašnji blizak saradnik Mire Marković i jedan od onih koji su zdušno podržali propalog dosovskog kandidata i bivšeg Zaštitnika građana Sašu Jankovića, ponovo divlja po Tviteru i priziva zlo!

Svoju opsednutost Predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ovaj „elitni preletač“, nikako više ne može da sakrije, pa je posle nedavnog poređenja Vučića sa Hitlerom, sada posredno pozvao i na ubistvo u predsedništvu Srbije!
On je, naime, na svom Tviter nalogu napisao, očigledno oduševljen zbog svog velikog „otkrića“:
– Gle, objavljeno 2015. godine… – i dodao fotografiju knjige „Ubistvo u predsedništvu Srbije“ Veroslava Rančića.

 

Međutim, tviteraši su iz prve prepoznali njegovu zlu i umobolnu nameru, pa su komentari ispod ove objave uglavnom ovakvi:
– Opsednut predsednikom Srbije! Ti si jednostavno lud! Nema drugog objašnjenja! – napisao je korisnik @klio.
– Čula sam da psihijatrijski slučajevi na promenu vremena reaguju. Nisam verovala dok ne videh sta ti pišeš – dodala je @ActorTheKing.
– Za tobom stvarno vapi psihijatrija – napisala je @lavica1973.
I tako unedogled… Možda bi stvarno bilo vreme da se Čičak ostavi društvenih mreža.

Izvor: Informer

Najnovije vesti: