SJAJNE VESTI STIŽU U BELU CRKVU: Trud se ISPLATIO, a evo i KAKO! (FOTO) SJAJNE VESTI STIŽU U BELU CRKVU: Trud se ISPLATIO, a evo i KAKO! (FOTO)

SJAJNE VESTI STIŽU U BELU CRKVU: Trud se ISPLATIO, a evo i KAKO! (FOTO)

Bela CrkvaNajnovije 19/06/2017

Učešćem u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ stanovnici Bele Crkve obezbedili wi-fi drvo i 20.000 evra za svoju opštinu. Glasanje koji od tri... SJAJNE VESTI STIŽU U BELU CRKVU: Trud se ISPLATIO, a evo i KAKO! (FOTO)

Učešćem u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ stanovnici Bele Crkve obezbedili wi-fi drvo i 20.000 evra za svoju opštinu. Glasanje koji od tri ponuđena projekta treba realizovati trajalo je od 12-18.juna. Odlučeno je, deca će dobiti igralište u gradskom parku.

Da li sredstva treba uložiti u izgradnju  igrališta u parku,  igrališta u dvorištu objekta PU “Anđelka Đurić” u Karađorđevoj ulici ili rekonstrukciju sale Centra za kulturu pitani su stanovnici opštie Bela Crkva.

U glasačku kutiju ubačeno je 658 listića, za rekonstrukciju sale Centra za kulturu glasalo je 226, za igralište u parku 391, a za igralište u vrtiću 38 stanovnika opštine, dok su tri listića bila nevažeća.

Lokalna samouprava će poslati izveštaj o toku i rezultatima glasanja Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu, a nakon potpisivanja ugovora, počeće i radnje neophodne za realizaciju projekta.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: