SJAJAN START KOVAČIČKOG POLUMARATONA: Zadovoljstvo i učesnika i organizatora (FOTO) SJAJAN START KOVAČIČKOG POLUMARATONA: Zadovoljstvo i učesnika i organizatora (FOTO)

SJAJAN START KOVAČIČKOG POLUMARATONA: Zadovoljstvo i učesnika i organizatora (FOTO)

KovačicaNajnovijeSport 20/03/2017

​I ​Kovačica i Debeljača,​tog oblačnog ​ 19. marta ​pokazali su se kao sjajni organizatori i domaćini prvog ​polumaratona. ​R​edarske službe, volonteri, Hitna pomoć, policija,... SJAJAN START KOVAČIČKOG POLUMARATONA: Zadovoljstvo i učesnika i organizatora (FOTO)

​I ​Kovačica i Debeljača,​tog oblačnog ​ 19. marta ​pokazali su se kao sjajni organizatori i domaćini prvog ​polumaratona.

​R​edarske službe, volonteri, Hitna pomoć, policija, zaposleni u Osnovnoj školi u Kovačici, članice Društva žena, članovi dva moto kluba, kao i​ RTV OK ​pomogli su organizatorima – Atletsko-rekreativnom klubu „Maranonko“, lokalnoj samoupravi i Turističkoj organizaciji opštine Kovačica da organizacija ove turističko-sportske akcije i atrakcije bude na velikom nivou a učesnici maratona odnesu više nego pozitivne utiske ​sa ovog za Kovačicu veoma važnog sportskog događaja.

Predsednik opština Milan Garašević, vidno zadovoljan organizacijom zahvalio se svima i učesnicima i organizatorima na angažovanju . ​


„Vreme i staza su bili skoro idealni za postizanje odličnih rezultata u obe konkurencije. Da nije bilo vetra atletičari bi na frtaljmaratonu i polumaratonu postigli za pola minuta ili minut bolje rezultate, smatra predsednik Atletskog saveza srpskih ekstremnih trka Boban Pantović:“

​Pantović je bio zadovoljan činjenicom da je bilo dosta domaćih učesnika što na drugim polumaratonima uopšte nije slučaj.

„Prvi do cilja stigao je na glavnoj trci u polumaratonu stigao atletičar pančevačkog Dinama, Miloš Milovanović u vremenu 1:12:43.

​Šampion trke je veoma zadovoljan uslovima preciznošću staze i dobrom organizacijom i preporučuje svim dugoprugašima da i u narednim godinama učestvuju na Kovačičkom polumaratonu

Izvor: rtv ok ​

Najnovije vesti: