SVE ZA SELFI: Na odmoru napravili BEZOBRAZNU fotku, pa ih sada čeka NAJGORI ZATVOR na svetu! (FOTO) SVE ZA SELFI: Na odmoru napravili BEZOBRAZNU fotku, pa ih sada čeka NAJGORI ZATVOR na svetu! (FOTO)

SVE ZA SELFI: Na odmoru napravili BEZOBRAZNU fotku, pa ih sada čeka NAJGORI ZATVOR na svetu! (FOTO)

NajnovijeSvet 03/12/2017

Džozef i Trevis Dasilva suočavaju se sa potencijalnom kaznom od pet godina zatvora zbog selfija koji su napravili ispred budističkog hrama u Bangkoku. HOROR... SVE ZA SELFI: Na odmoru napravili BEZOBRAZNU fotku, pa ih sada čeka NAJGORI ZATVOR na svetu! (FOTO)

Džozef i Trevis Dasilva suočavaju se sa potencijalnom kaznom od pet godina zatvora zbog selfija koji su napravili ispred budističkog hrama u Bangkoku.

HOROR U VOJVODINI! Dečaci zverski MUČILI STARICU, mislili da su je ubili, pa pravili SELFIJE!

Nije reč o klasičnom selfiju, već sve popularnijem golišavom poziranju koje je na instagramu poznato i pod nazivom „butt selfie“, odnosno „zadnjica selfi“.

Kao što se može pretpostaviti iz samog naziva, poenta ovog, može se reći izazova, jeste slikanje spušenih pantalona na različim destinacijama, tako da zadnjica bude u prvom planu. Poklonika ovog trenda ima mnogo, sudeći po instagram haštegu #travelingbutts, koji je vremenom prerastao i u profil pod istim nazivom.

Upravo na tom profilu osvanuo je sporni selfi para Dasilva, koji je na isti način pozirao i na još nekoliko destinacija koje su posetili. Vlasti na Tajlandu, međutim, nisu imale razumevanja za ovaj trend, pa je par Dasilva uhapšen na aerodromu dok su pokušavali da se vrate u Kaliforniju i odvedeni su u imigracioni pritvor.

Kažnjeni su sa 154 dolara zbog golotinje u javnosti, ali tajlandske vlasti upozorile su da bi par mogao biti kažnjen i daleko ozbiljnije. Potencijalna kazna sa kojom se suočavaju je pet godina zatvora. Inače, zatvori na Tajlandu poznati su po tome što su među najozloglašenijim na svetu zbog manjka higijene, prenatrpanosti, čestih bolesti i tuča među zatvorenicima.

Stranci koji su preživeli boravak u tajlandskim zatvorima opisuju ih kao pakao na zemlji.

VIŠE NE KORISTE NOŽEVE: Kako sada robijaši u srpskim zatvorima kažnjavaju cinkaroše

Izvor: Blic

Najnovije vesti: