Saradnja Mladosti i Proletera: SUPERLIGAŠ POMAŽE OPOVČANKAMA Saradnja Mladosti i Proletera: SUPERLIGAŠ POMAŽE OPOVČANKAMA

Saradnja Mladosti i Proletera: SUPERLIGAŠ POMAŽE OPOVČANKAMA

NajnovijeOpovoSport 12/11/2017

Ženski rukometni klub Proleter iz Zrenjanina ugostio je mlade rukometašice iz opovačke Mladosti. Naše pionirke i mlađe pionirke svakako su imale šta da nauče... Saradnja Mladosti i Proletera: SUPERLIGAŠ POMAŽE OPOVČANKAMA

Ženski rukometni klub Proleter iz Zrenjanina ugostio je mlade rukometašice iz opovačke Mladosti. Naše pionirke i mlađe pionirke svakako su imale šta da nauče od tima koji se takmiči u Super ligi Srbije.

Trener Proletera i pionirske reprezentacije Vojvodine Dragan Lazarov savetima je pomogao perspektivnim rukometašicama iz Opova.

Trening meč koji su domaće (malo starija i iskusnija ekipa od Opovčanki) odigrale protiv naše selekcije nije imao rezultatski značaj, već je cilj bio da što više nauče od vrhunskog kluba.

Ekipa Mladosti se pokazala dosta dobro, u početku treninga osetila se malo trema koja je

uticala na sigurnost igre. Kako je meč odmicao devojčice iz Mladosti su se oslobodile, pokazale nesporni talenat, ali i želju za napredovanjem, što jeste cilj ovakvih treninga.

Fudbal – Prva južnobanatska liga 13. kolo: BARANĐANI SE PROPISNO OBRUKALI U CRVENOJ CRKVI

Neverovatan rezultat košarkašica KSB mlađe kategorije: AGROS BASKET PRETRPAO KOŠ PROTIVNICA (FOTO)

Izvor: Glas Opova

Najnovije vesti: