RASPAD OPOZICIJE se nastavlja: Tadić i Jeremić bili kao jedno, a sada se međusobno blate (FOTO) RASPAD OPOZICIJE se nastavlja: Tadić i Jeremić bili kao jedno, a sada se međusobno blate (FOTO)

RASPAD OPOZICIJE se nastavlja: Tadić i Jeremić bili kao jedno, a sada se međusobno blate (FOTO)

NajnovijePolitika 05/12/2017

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić brutalno je danas na Tviteru naribao svog nekadašnjeg „malog od palube“ Vuka Jeremića, jer se ovaj drznuo da ga... RASPAD OPOZICIJE se nastavlja: Tadić i Jeremić bili kao jedno, a sada se međusobno blate (FOTO)

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić brutalno je danas na Tviteru naribao svog nekadašnjeg „malog od palube“ Vuka Jeremića, jer se ovaj drznuo da ga proziva u medijima i po društvenim mrežama.

BRUTALNA PORUKA NASILJA: Jeremićevi ljudi  otvoreno prete odborniku SNS iz Vršca?

Tadića je opasno iznervirala Jeremićeva prozivka na njegov račun u vezi sa politikom koju je vodio oko Kosova i Metohije.

– I danas mislim da je odluka o promeni rezolucije o KiM s kojom smo 2010. godine išli u Generalnu skupštinu UN bila potpuno pogrešna. Imali smo većinu za naš originalni tekst, ali državni vrh je neposredno pred glasanje popustio pod spoljnim pritiscima – napisao je Jeremić na Tviteru.

A onda mu je bivši gazda odgovorio:

– Ne znam zbog čega pokušavaš da postaneš „patriotski heroj“ na temi Kosova upotrebom niza neistina koje si izneo u ovom intervjuu, kada je to mesto u srpskoj politici već zauzeo Vučić, koji čitavu svoju kosovsku politiku temelji na lažima upravo sa istim ciljem – poručio je Tadić Vuku Jeremiću.

Dakle, humoristička serija „Raspad srpske opozicije“ se nastavlja.

VIDEO KOJI JE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Pristalice Jeremića i Jankovića JUČE negodovali što je UROŠ PREDIĆ (1857-1953) imenovan za ministra (VIDEO)

Izvor: Srbija Danas, Informer

Najnovije vesti: