PUTEVI SMRTI: U samo par dana na putevima u Crnoj Gori poginulo šest osoba PUTEVI SMRTI: U samo par dana na putevima u Crnoj Gori poginulo šest osoba

PUTEVI SMRTI: U samo par dana na putevima u Crnoj Gori poginulo šest osoba

Najnovije 13/08/2017

U Crnoj Gori se nastavlja crna serija na putevima. Posle stradanja motocikliste iz Srbije u Podgorici, u četvrtak, već sledećeg dana oko 20 sati... PUTEVI SMRTI: U samo par dana na putevima u Crnoj Gori poginulo šest osoba

U Crnoj Gori se nastavlja crna serija na putevima.

Posle stradanja motocikliste iz Srbije u Podgorici, u četvrtak, već sledećeg dana oko 20 sati u naselju Dušići, nedaleko od naselja Tuzi, na području Podgorice, poginuo još jedan vozač motocikla A. I. (30).

NOVITETI NA LINIJI BEOGRAD – VRŠAC: Srbija voz želi da privuče veći broj putnika (FOTO)

Nepuna dva sata kasnije u Beranama je poginula Olga Vešović (65). Ona je stradala u mestu Lužac, dok je pešice išla levom stranom regionalnog puta Berane – Lubnice.

JEZIV SUDAR NA AUTOPUTU: Ima mrtvih i povređenih

U subotu je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Opštine Bar poginuo albanski državljanin Enes Rama (29). Pod okolnostima koje treba da utvrdi istraga, na raskrsnici je došlo do sudara crnog „poršea panamera“ albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao Rama sa „tojotom jaris“ barskih registarskih tablica.

Od utorka do petka u Crnoj Gori je u saobraćajnim nesrećama poginulo šest osoba.

Izvor:Kurir

Najnovije vesti: