PRODAO GA RIVER: Kovinac bio nadomak osvajanja MILIONSKOG IZNOSA, mada ni ovako nije loše prošao PRODAO GA RIVER: Kovinac bio nadomak osvajanja MILIONSKOG IZNOSA, mada ni ovako nije loše prošao

PRODAO GA RIVER: Kovinac bio nadomak osvajanja MILIONSKOG IZNOSA, mada ni ovako nije loše prošao

KovinNajnovijeZanimljivosti 12/08/2017

U utorak uveče oko 23.00 kladilac iz Kovina imao je zaokruženih sedam parova na tiketu, i bio je nadomak osvajanja skoro milion i po... PRODAO GA RIVER: Kovinac bio nadomak osvajanja MILIONSKOG IZNOSA, mada ni ovako nije loše prošao

U utorak uveče oko 23.00 kladilac iz Kovina imao je zaokruženih sedam parova na tiketu, i bio je nadomak osvajanja skoro milion i po dinara.

Morao je da sačeka praktično jutro jer je u 02.45 počinjao meč Kopa Libertadores River Plata – Guarani na kojem je imao tip GG3+. Ako je pratio tok utakmice, sigurno ga je obradovao gol gostiju u prvom poluvremenu, pošto se očekialo da favorizovani domaćin preokrene i donese prolazak odigranog tipa.

EVROPA NOVI IZAZOV: Dinamo ulazi u novu sezonu

River jeste preuzeo inicijativu, međutim, uspeo je da stigne samo do izjednačujućeg gola…

Na taj način skoro da je palo u vodu preostalih sedam maestralno tipovanih parova s odličnim kvotama. Kažemo „skoro“, s obzirom na to da je na osnovu MOZZARTOVOG benefita NAPLATI PROMAŠAJ ovaj igrač podigao 30.000 dinara, odnosno STO PUTA VEĆU SUMU OD ULOŽENE, pošto je na tiketu promašio samo jedan par, a ukupna pogođena kvota bila je veća od 999.

TURNIR U MALOM FUDBALU NAJPOSEĆENIJA MANIFESTACIJA LETNJIH DANA: Pobednička ekipa osvaja NEVEROVATNU SUMU (FOTO)

Inače, na uloženih 300 dinara potencijalni dobitak iznosio je 1.411.434 dinara.

Izvor: Mozzartsport

Najnovije vesti: