PRIPREMITE SE! KREĆE SPEKTAKL U PANČEVU: Planine MIŠIĆA, lepe ŽENE i ADRENALIN! PRIPREMITE SE! KREĆE SPEKTAKL U PANČEVU: Planine MIŠIĆA, lepe ŽENE i ADRENALIN!

PRIPREMITE SE! KREĆE SPEKTAKL U PANČEVU: Planine MIŠIĆA, lepe ŽENE i ADRENALIN!

DruštvoNajnovijePančevo 12/10/2017

Sprema se spektakl u Pančevu koji ne bi trebalo da propustite. Pančevo je domaćin ovogodišnjeg prvenstva. U Pančevu će u subotu i nedelju, 14. i... PRIPREMITE SE! KREĆE SPEKTAKL U PANČEVU: Planine MIŠIĆA, lepe ŽENE i ADRENALIN!

Sprema se spektakl u Pančevu koji ne bi trebalo da propustite. Pančevo je domaćin ovogodišnjeg prvenstva.

U Pančevu će u subotu i nedelju, 14. i 15. oktobra biti po prvi put organizovano Svetsko prvenstvo u dečjem fitnesu, kao i Svetski kup u fitnesu, bodibildingu i model fitnesu.

Program će oba dana biti organizovan u Kulturnom centru u Pančevu, a ulaz je besplatan.

U subotu, 14. oktobra, u Kulturnom centru biće organizovano Svetsko prvenstvo u dečjem fitnesu „Fit Kid”. Ono će početi u devet sati ujutru i završiće se oko 17 sati.

SUTRA SKORO CEO DAN BEZ STRUJE! PANČEVO, VRŠAC, OPOVO…  Spremite se za nova ISKLJUČENJA!

Milan Kostić, predsednik Fitnes kluba “Fleks” Pančevo kaže da će učestvovati više od 300 dece iz 16 zemalja naglašavajući da je to dečji spektakl u fitnesu koji se retko viđa u Srbiji.

– Prijave su još uvek otvorene, trajaće i u petak, tako da očekujemo još zemalja da se prijavi. U dečjem fitnesu nastupiće kategorije od 3 do 6 godina, od 6 do 7, 7 do 8 i tako sve do 18 godina, a kasnije će deca moći da učestvuju u grupama po dvoje, troje i u većim grupama odnosno formacijama. To je praznik za oči, videti svu decu koja su kostimirana specijalno za nastupe na bini. Oni izvode akrobacije od kojih zastaje dah, najavio je Milan Kostić.

U nedelju u 15 sati biće upriličeno svečano otvaranje Svetskog kupa „World cup Serbia -Pancevo“, kaže Milan Kostić, koji je i potpredsednik Fitnes asocijacije Srbije. U nedelju će se održati Svetski kup u fitnesu i bodibildingu seniora, juniora i master kategorija.

– Nastupiće 25 muških i 12 ženskih kategorija. Najatraktivnije kategorije kod žena su model fitnes kategorije. Te kategorije su podeljene na devojke visoke do 168 centimetara, iznad 168 centimetara, kasnije nastupaju aerobik fitnes, figur fitnes, klas 1, klas 2 do 12 kategorija, a u muškim kategorijama, zastupljena je mejn model fitnes, juniori, seniori, a kasnije će sve jače i teže kategorije nastupati. Na kraju nastupaju tri master, odnosno senior kategorije preko 40, 50 i 60 godina, kazao je Kostić.

Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo kaže da Grad ima važno mesto u ovom sportu, a Pančevo će biti predstavljeno onako kako dolikuje.

– Za Turističku organizaciju grada Pančeva i za sam grad ovakve sportske manifestacije su veoma značajne jer u ova dva dana ćemo ugostiti više od 400 takmičara. Gledali smo da veći deo takmičara smestimo u Pančevu, u skladu s kapacitetima koje imamo, s obzirom da nemamo dovoljno smeštajnih kapaciteta.

rganizovaćemo obilazak takmičarima, da upoznaju Pančevo i neka naseljena mesta. Dolaze nam takmičari iz Turske, Grčke, sa Kipra, iz Libana, veoma nam je bitno da ih ugostimo i pokažemo Pančevo u najboljem svetlu, kazao je Nikola Stoilković.

Organizatori naglašavaju da u našem gradu nikada nije bilo ni u jednom sportu organizovano Svetsko prvenstvo. Na ovom takmičenju biće zastupljene sve kategorije koje propisuje Svetska fitnes federacija, a takmičenja će trajati oko šest i po sati.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: