PRILIKA DA UŠTEDITE: Sajam polovnih udžbenika PRILIKA DA UŠTEDITE: Sajam polovnih udžbenika

PRILIKA DA UŠTEDITE: Sajam polovnih udžbenika

NajnovijeVršac 19/06/2017

I dok se školarci raduju što do septembra nema povratka u školske klupe, roditelji se već sada hvataju za glavu zbog nabavke knjiga i... PRILIKA DA UŠTEDITE: Sajam polovnih udžbenika

I dok se školarci raduju što do septembra nema povratka u školske klupe, roditelji se već sada hvataju za glavu zbog nabavke knjiga i pribora.

Kako je i ove godine za nove komplete knjiga, u zavisnosti od razreda, potrebno izdvojiti i više od 15 hiljada dinara, ni malo ne čudi sve veće interesovanje za nabavku polovnih udžbenika. Stoga je Turistička organizacija Grada Vršca i ove godine organizovala Sajam polovnih udžbenika.

Sajam je organizovan upravo kako bi osnovcima i njihovim roditeljima bilo omogućeno da razmene udžbenike, nabave neophodne od onih kojima više nisu potrebni i drugima ponude svoje.

SJAJNE VESTI STIŽU U BELU CRKVU: Trud se ISPLATIO, a evo i KAKO! (FOTO)

Stolovi za izlagače brzo su popunjeni, knjige su zauzele sav slobodan prostor, već od ulaza, pa je u dvorištu starog Doma vojske sve vreme bila gužva.

Prva dva sajma održana su prošle godine u ovo vreme, i bila su veoma uspešna, a interesovanje za ovaj, treći po redu, potvrdilo je da je potez organizatora i više nego dobar. Dvorište Doma Vojske zbog toga će još jednom biti pretvoreno u pravu malu knjižaru na otvorenom.

PLANDIŠTE DOMINIRA U BORBI PROTIV SIVE EKONOMIJE: Uzmi račun i POBEDI ponosno se VRATI! (FOTO)

„Mi ćemo ga ponoviti za sedam dana, to jest u ponedeljak 26. juna u istom terminu, od 11 do 13 časova. Mislim da ćemo ovim postupkom pomoći školarcima da prikupe već na kraju ove školske godine knjige, da se dobro pripreme, i da do septembra pronađu sve što im je potrebno“, kaže v.d. direktora Turističke organizacije Vršac Julkica Mitrašinović.

STIŽU PARICE: Sutra kreće ISPLATA u svim POŠTAMA!

Za nove komplete potrebno je, u zavisnosti od razreda, izdvojiti i više od 15 hiljada dinara, a na ovaj način, kažu roditelji, knjige se mogu nabaviti za samo par hiljada. Tako se ostvaruje velika ušteda novca, koji se sada može preusmeriti na kupovinu priručnika, sveski, torbi, pernica i ostalog školskog pribora, ili garderobe za školarce.

Izvor: RTV

Najnovije vesti: