POZNATI PEVAČ PREGAZIO PEŠAKA NA SRED ULICE: Istraga je u toku, PORODICA ŠOKIRANA POZNATI PEVAČ PREGAZIO PEŠAKA NA SRED ULICE: Istraga je u toku, PORODICA ŠOKIRANA

POZNATI PEVAČ PREGAZIO PEŠAKA NA SRED ULICE: Istraga je u toku, PORODICA ŠOKIRANA

NajnovijeSvet 03/11/2017

Poznati pevač Toni Cetinski danas je u Rovinju oko 14 sati u jednosmernoj ulici pregazio pešaka koji je ležao na ulici, piše Jutarnji. Osoba... POZNATI PEVAČ PREGAZIO PEŠAKA NA SRED ULICE: Istraga je u toku, PORODICA ŠOKIRANA

Poznati pevač Toni Cetinski danas je u Rovinju oko 14 sati u jednosmernoj ulici pregazio pešaka koji je ležao na ulici, piše Jutarnji.

Osoba je smrtno stradala, a prema informacijama iz Policijske uprave Istarske ne zna se je li smrt posledica saobraćajne nesreće ili nečeg drugog.

Jutarnji list piše da je rovinjskoj policiji oko 14 sati javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes pregazio telo muškarca koji je ležao na kolovozu.

TRESLO SE U KOMŠILUKU: Zemljotres jačine 4,1 stepeni Rihtera uplašio susede

Nakon uviđaja biće jasnije da li muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo.

List nezvanično saznaje da je reč o vrlo uskoj jednosmernoj ulici u kojoj je nemoguća brza vožnja i da nije sigurno da li li muškarac ležao na ulici i u kakvom stanju.

Na intervenciju su pozvani i vatrogasci koji su podigli Mercedes, koji se zaustavio na telu nesretnog muškarca.

Na lice mesta došao je i Tonijev otac Mirko Cetinski, koji je bio u šoku. On je rekao da se radi o nesreći i da je u toj ulici nemoguće voziti brzo.

Izvor: RTV

Najnovije vesti: