POSLEDNJI ROK: Ako ne platite ovo do UTORKA, čekaju vas penali i kamate (VIDEO) POSLEDNJI ROK: Ako ne platite ovo do UTORKA, čekaju vas penali i kamate (VIDEO)

POSLEDNJI ROK: Ako ne platite ovo do UTORKA, čekaju vas penali i kamate (VIDEO)

EkonomijaNajnovije 12/11/2017

Svi koji još uvek nisu platili četvrtu ratu poreza na imovinu za ovu godinu mogu to učiniti do 14. novembra. Za one koji nisu... POSLEDNJI ROK: Ako ne platite ovo do UTORKA, čekaju vas penali i kamate (VIDEO)

Svi koji još uvek nisu platili četvrtu ratu poreza na imovinu za ovu godinu mogu to učiniti do 14. novembra. Za one koji nisu u mogućnosti da plate porez neophodno je da dođu u Sekretarijat za poresku administraciju Gradske uprave, kako bi podneli zahtev za reprogramiranje plaćanja. 

Već u utorak, 14. novembra, dospeva na naplatu četvrta rata poreza na imovinu, na osnovu rešenja koje su poreski obveznici dobili još marta meseca, pa iz Sekretarijata za poresku administraciju Grada Pančeva stiže apel da se poreske obaveze izmire, kako poreski obveznici ne bi plaćali kamate.

Poreski obveznici koji su dužnici po osnovu poreza na imovinu i drugih izvornih prihoda, a podneli su zahtev, dobili rešenje da plate na rate, moraju da izmire obaveze ili ispadaju iz reprograma.

Plaćanje poreza na imovinu je obaveza, koju valja izvršiti do utorka, 14. novembra, kako bi se mirno ušlo u narednu godinu što se tiče poreskih dugovanja.

DRASTIČAN PAD cene svinjskog mesa obradovao građane, a šta je sa tovljačima i mešetarima? (VIDEO)

NOV ČOVEK! Bio je jedan od naših omiljenih TV lica, a sada se ofarbao i izgleda… Pa, pogledajte (FOTO)

Izvor: RTV Pančevo

Najnovije vesti: