Posetite dečje radionice u Bavaništu tokom leta Posetite dečje radionice u Bavaništu tokom leta

Posetite dečje radionice u Bavaništu tokom leta

IzdvajamoKovinKulturaNajnovije 15/07/2017

Biblioteka ,,Vuk Karadzić“ Kovin od 17.jula do 26.avgusta u Ogranku ,,Teofil Dimić“ u Bavaništu, organizuje letnje, dečje radionice. Cilj radionice je da deca kroz... Posetite dečje radionice u Bavaništu tokom leta

Biblioteka ,,Vuk Karadzić“ Kovin od 17.jula do 26.avgusta u Ogranku ,,Teofil Dimić“ u Bavaništu, organizuje letnje, dečje radionice. Cilj radionice je da deca kroz igru, zabavu, druženje i razgovore nauče nešto novo, da  ispolje svoju maštu i kreativnost  na koristan i zabavan način.

Svi zainteresovani imaće priliku da se prijave za raznorazne radionice kao što su: Čitajmo zajedno, Stihovanje-stih po stih-pesmica, radionica pantomime. Deca će imati mogućnost da kroz zabavu nauče i umetnost savijanja papira, pletenje od novinskog papira i izradu suncokreta od papira.

Pored ovih radionica, biblioteka organizuje i ekološku radionicu pod nazivom ,,Ja sam čuvar prirode“ i ,,Narodnu tradiciju“ (raspevano i razigrano: negujmo izvorno narodno stvaralaštvo).

Ove letnje radionice održavaće se svakog utorka i četvrtka u vremenskom periodu od 11 i 30 do 13 časova. Prijavu za učešće u radionicama možete izvršiti putem telefona na broj 013/751-717 ili lično u Biblioteci, broj mesta je ograničen!

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: