POŠALJITE NEKOGA ODMAH! TREBA LI DA NAS POBIJU SVE?! Posle ovih reči je u sudnici nastao MUK! POŠALJITE NEKOGA ODMAH! TREBA LI DA NAS POBIJU SVE?! Posle ovih reči je u sudnici nastao MUK!

POŠALJITE NEKOGA ODMAH! TREBA LI DA NAS POBIJU SVE?! Posle ovih reči je u sudnici nastao MUK!

HronikaNajnovije 14/11/2017

Najpoznatije suđenje za ubistvo provalnika, koje je izazvalo velike polemike u javnosti poslednjih godina, nastavljeno je danas. U APATINU DAN ŽALOSTI ZBOG STRAŠNE TRAGEDIJE:... POŠALJITE NEKOGA ODMAH! TREBA LI DA NAS POBIJU SVE?! Posle ovih reči je u sudnici nastao MUK!

Najpoznatije suđenje za ubistvo provalnika, koje je izazvalo velike polemike u javnosti poslednjih godina, nastavljeno je danas.

U APATINU DAN ŽALOSTI ZBOG STRAŠNE TRAGEDIJE: Saobraćajka u Kovačici ostavila u šoku brojne prijatelje nastradalih

– Žena je stavila dete da spava i otišla u spavaću sobu, a ja ubrzo za njom. Ona je izašla iz sobe i brzo se vratila, šapućući da nam je u stanu provalnik. Prestrašio sam se i izašao iz sobe – ovim rečima je svoju odbranu započinjao Saško Bogeski, koji je u maju 2013. godine usmrtio provalnika Vladimira Manića u svom stanu u Zmajevačkoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo.

Danas je rekao da ostaje pri njoj, da ne menja iskaz.

Suđenje je počelo jutros, a kako piše Telegraf Bogeski je rekao da ostaje pri ranijim izjavama.

Njegov advokat Zoran Agatonović se protivio izvođenju dokaza, jer smatra da uzimanje podnokatnog sadržaja u noći ubistva nije pravovremeno izvršeno i da nije ni utvrđeno da li je Bogeski pre uzimanja DNK išao u WC ili prao ruke!

U sudnici su puštena i dva audio-snimka na kojima se čuje kako Saškova supruga Ira poziva policiju da prijavi provalnika.

Na prvom ona poziva i kaže da sumnja da neko provaljuje u stan i da se to ranije dešavalo.

– Pa dobro je l’ šaljete nekog? Je l’ treba da nas pobiju sve? Pošaljite nekoga odmah. Zmajevačka 26, Žarkovo – čuje se njen glas na drugom snimku.

Nakon toga u sudnici je nastao tajac.

Saško se vidno uznemirio kada je čuo snimke pošto se prisetio kobne noći.

– Otišao sam do kuhinje i uzeo nož kako bih zaštitio porodicu i sebe. Video sam kako ka mojoj glavi ide nešto oštro. Tada sam počeo da mlatim i nožem i rukama. Branio sam sebe i svoju porodicu -izjavio je svojevremeno Bogeski, opisujući nemili događaj, kojeg se danas podsetio.

Završne reči planirane su za 26. decembar u 10 sati.

POGLEDAJTE KAKVA JE SADA SITUACIJA NA MESTU NESREĆE U KOVAČICI: Počelo čišćenje vozila koja su učestvovala u udesu (FOTO)

Izvor: Espreso

Najnovije vesti: