POMEŠAJTE VODKU I VODU, A ONDA NANESITE NA LICE: Efekat je prosto NEVEROVATAN! POMEŠAJTE VODKU I VODU, A ONDA NANESITE NA LICE: Efekat je prosto NEVEROVATAN!

POMEŠAJTE VODKU I VODU, A ONDA NANESITE NA LICE: Efekat je prosto NEVEROVATAN!

NajnovijeZdravlje 21/04/2017

Pomešajte jednake delove vodke i vode i smesu uz pomoć vate nanesite na lice. Istog trenutka kada je sadržaj vate dodirnuo moje lice, osetila... POMEŠAJTE VODKU I VODU, A ONDA NANESITE NA LICE: Efekat je prosto NEVEROVATAN!

Pomešajte jednake delove vodke i vode i smesu uz pomoć vate nanesite na lice.

Istog trenutka kada je sadržaj vate dodirnuo moje lice, osetila sam kako se koža steže i hladi.

Nako nedelju dana ove rutine, moja koža više nije bila toliko masna, a inače je veoma masna. Dakle, savršeno rešenje za sve koji imaju masnu kosu, ali nikako ne preporučujem ovaj tretman ženama sa sovom kožom.

Kosa

Dovoljno je da u svoj omiljeni balsam za pranje kose sipate jedan šot vodke. Na ovaj način bi navodno trebalo da uklonimo sve nečistoće kose i učinimo je sjajnom.

Plašila sam se da će vodka osušiti moj skalp kao što je to učinila sa licem, ali sam opasno pogrešila. Ne samo da je kosa bila sjajnija, već su mi drugarice rekle i da izgleda svilenkastije. Kosa mi je oduvek bila suva, posebno nakon izbeljivanja. Činjenica da je drugima izgledala svilenkasto me je oduševila. Čak i tokom kišnih i vlažnih dana, kosa mi je izgledala savršeno.

Uklanjanje peruti

U čašu vodke dodajte tri kašičice ruzmarina i stavite preko noći. Ujutro lepo procedite tečnost i umasirajte je u skalp. Ostavite da sve odstoji pola sata i potom isperite glavu hladnom vodom. Posle samo jednog tretmana, perut gotovo da je nestala.

Nedelju dana sam eksperimentisala sa vodkom i mogu da kažem da su rezultati koje sam ostvarila gotovo fantastični.

Izvor: Srbija Danas

Najnovije vesti: