PLANDIŠTE DOMINIRA U BORBI PROTIV SIVE EKONOMIJE: Uzmi račun i POBEDI ponosno se VRATI! (FOTO) PLANDIŠTE DOMINIRA U BORBI PROTIV SIVE EKONOMIJE: Uzmi račun i POBEDI ponosno se VRATI! (FOTO)

PLANDIŠTE DOMINIRA U BORBI PROTIV SIVE EKONOMIJE: Uzmi račun i POBEDI ponosno se VRATI! (FOTO)

NajnovijePlandište 19/06/2017

U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“koju je organizovalo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave opština Plandište je osvolja treće mesto zahvaljujući broju učesnika... PLANDIŠTE DOMINIRA U BORBI PROTIV SIVE EKONOMIJE: Uzmi račun i POBEDI ponosno se VRATI! (FOTO)

U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“koju je organizovalo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave opština Plandište je osvolja treće mesto zahvaljujući broju učesnika koji su poslali fiskalne račune i tako doprineli borbi protiv sive ekonomije.

Kao trećeplasirana, opština Plandište je dobila novčanu nagradu u iznosu od 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti koje je izdvojila Vlada Republike Srbije za opremanje ili rekonstrukciju objekta od opšteg interesa poput škole, bolnice, vrtića ili druge javne ustanove i zonu besplatnog interneta.

Opština Plandište je predložila četiri projekta: 1. Nabavku opreme i nameštaja za Osnovnu školu “Dositej Obradović”, 2. Nabavku opreme i aparata za Dom zdravlja “1. oktobar” (ultrazvučni aparat sa sondama; bebi vaga), 3. Nabavku kotla za Predškolsku ustanovu “Srećno detinjstvo” i 4. Nabavku kotla za Dom zdravlja “1. oktobar“.
Građani će, javnim glasanjem odlučiti koji će od predloženih projekata biti finansiran.

Od ponedeljka, 19.juna do nedelje, 25.juna građani mogu glasati u vremenu od 8 do 15 sati u Plandištu, u Opštinskoj upravi, Predškolskoj ustanovi „Srećno detinjstvo“, Domu zdravlja i na Trgu Saše Jorgovana i u Mesnim kacelarijma u Velikoj Gredi, Hajdučici i Jermenovcima.


Predsednik opštine Plandište, Jovan Repac zahvaljuje svim sugrađanima na učestvovanju u nagradnoj igri koja je imala za cilj suzbijanje sive ekonomije, koji je jedan od vodećih problema u našoj zemlji i što su svojim učešćem u nagradnoj igri i velikim brojem poslatih koverata uspeli da opštini Plandište obezbede nagradu.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: