PET RADNIH MESTA U OVIM OPŠTINAMA JUŽNOG BANATA: Raspisan konkurs za obuku novih ljudi PET RADNIH MESTA U OVIM OPŠTINAMA JUŽNOG BANATA: Raspisan konkurs za obuku novih ljudi

PET RADNIH MESTA U OVIM OPŠTINAMA JUŽNOG BANATA: Raspisan konkurs za obuku novih ljudi

AlibunarEkonomijaIzdvajamoKovačicaNajnovijeOpovo 11/08/2017

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 100 polaznika za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno – spasilačkih jedinica, objavljeno je na sajtu Centra za... PET RADNIH MESTA U OVIM OPŠTINAMA JUŽNOG BANATA: Raspisan konkurs za obuku novih ljudi

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 100 polaznika za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno – spasilačkih jedinica, objavljeno je na sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće dve klase od ukupno 100 polaznika za stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova.

Posao u Srbiji koji niko neće a plata je 1.000 evra, evo o čemu je reč

S teritorije Južnog Banata u konkursu piše da je potrebno 2 polaznika za područje Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Alibunaru, 3 polaznika za područje Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Opovu, 1 polaznik za područje Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Kovačici.

Stručno osposobljavanje polaznika traje 17 radnih nedelja i sprovodiće se sukcesivno po klasama.

Prijava na konkurs sa dokumentacijom podnosi se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa, policijskoj stanici po mestu prebivališta kandidata.

OSTVARENJE SNA? Da li biste radili ovaj posao za 22.400.000 dinara?

Tekst konkursa kao i Pravilnik o kriterijumima za odabir kandidata pročitajte na sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: