U PANČEVU UHAPŠENE DVE OSOBE: Južnobanaćani pali zbog TEŠKIH KRAĐA U PANČEVU UHAPŠENE DVE OSOBE: Južnobanaćani pali zbog TEŠKIH KRAĐA

U PANČEVU UHAPŠENE DVE OSOBE: Južnobanaćani pali zbog TEŠKIH KRAĐA

HronikaIzdvajamoNajnovijePančevo 06/12/2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su po potrazi F.Đ. (1980), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teška krađa i... U PANČEVU UHAPŠENE DVE OSOBE: Južnobanaćani pali zbog TEŠKIH KRAĐA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su po potrazi F.Đ. (1980), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teška krađa i krađa.

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV POLICAJCA IZ KOVAČICE: Pogledajte za šta se tereti

Osumnjičeni se tereti da je krajem oktobra i početkom novembra 2017. godine ukrao dva kontejnera, tako što je angažovao šlep službu i odvezao ih na Staro sajmište u Beogradu, gde ih je prodao licu koji vrši reparaciju i farbanje kontejnera.

Kontejneri su pronađeni i vraćeni oštećenim firmama.

NOVA AKCIJA MUPA, NA METI RAZBONJICI: Uhvaćeno 97 ljudi zbog više od 300 krađa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetdvogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa.

Sumnja se da je on upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta provaljivao u kuće i vikendice na području Pančeva i Starčeva i iz njih krao stvari, koje je kasnije prodavao.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla deo ukradenih predmeta.

Izvor: MUP

Najnovije vesti: