Pančevo dobilo novu gradsku manifestaciju: “Ulica novogodišnje čarolije” od 25. do 31. decembra Pančevo dobilo novu gradsku manifestaciju: “Ulica novogodišnje čarolije” od 25. do 31. decembra

Pančevo dobilo novu gradsku manifestaciju: “Ulica novogodišnje čarolije” od 25. do 31. decembra

DruštvoIzdvajamoNajnovijePančevo 06/12/2017

Gradsko veće Pančevo na današnjoj sednici donelo je Odluku da se “Ulica novogodišnje čarolije” proglasi gradskom manifestacijom. U pitanju je nova manifestacija u gradu... Pančevo dobilo novu gradsku manifestaciju: “Ulica novogodišnje čarolije” od 25. do 31. decembra

Gradsko veće Pančevo na današnjoj sednici donelo je Odluku da se “Ulica novogodišnje čarolije” proglasi gradskom manifestacijom.

U pitanju je nova manifestacija u gradu ima za cilj isticanje turističkih, kulturno-umetničkih i privrednih potencijala grada Pančeva.

Turistička organizacija Pančevo organizovaće manifestaciju “Ulica novogodišnje čarolije” od 25. do 31. decembra u Ulici Nikole Tesle i na Trgu Đorđa Vajferta u Pančevu.

Planirano je da se u “Ulici novogodišnje čarolije” predstave izlagači-proizvođači domaće radinosti, starih zanata, a u okviru mini sajma gastronomije predstaviće se proizvođači vina, rakije, piva i meda. Njihovi proizvodi biće izloženi u drvenim brvnarama duž Ulice Nikole Tesle u Pančevu, gde će biti postavljena glavna bina na kojoj će nastupati mnogobrojni izvođači.

Na ovaj način, manifestacija “Ulica novogodišnje čarolije” uz tradicionalnu manifestaciju “Novogodišnji bazar” predstavljaće novi, obogaćen koncept obeležavanja novogodišnjih praznika u gradu Pančevu, po uzoru na slične manifestacije u evropskim gradovima.

U PANČEVU UHAPŠENE DVE OSOBE: Južnobanaćani pali zbog TEŠKIH KRAĐA

Ova lepotica je upoznala momka iz snova, a kad je upalila Fejs počela je DA PLAČE! (FOTO)

Izvor: Južni Banat

 

 

Najnovije vesti: