Ovo je Klementina: Mlada čiji srećni dan se pretvorio u užasnu krvavu svadbu! (FOTO) Ovo je Klementina: Mlada čiji srećni dan se pretvorio u užasnu krvavu svadbu! (FOTO)

Ovo je Klementina: Mlada čiji srećni dan se pretvorio u užasnu krvavu svadbu! (FOTO)

HronikaNajnovije 17/07/2017

Strašna nesreća dogodila se u svadbenoj koloni kada su se svatovi vraćali sa venčanja. Marina Petkuc (20) iz Zrenjanina i Marinel Vukovan (49) iz... Ovo je Klementina: Mlada čiji srećni dan se pretvorio u užasnu krvavu svadbu! (FOTO)

Strašna nesreća dogodila se u svadbenoj koloni kada su se svatovi vraćali sa venčanja. Marina Petkuc (20) iz Zrenjanina i Marinel Vukovan (49) iz Toraka su poginuli na putu Temerin-Bačko Gradište. Nastradala devojka Marina, bila je venčana kuma Klementine koja se tog dana udavala.

Takođe, u nesreći je povređena mlada Klementina Virag  i jedan od njene braće Kristijan (18) koji je u teškom stanju.

Klementina Virag, koja se udavala tog dana, živi u mestu Nadalj a rodom je iz Novog Sada. Klementina ne zna da joj je kuma poginula.

Marina i Klementina su bile nerazdvojne drugarice još od malih nogu. Završile su srednju poljoprivrednu školu u Futogu prošle godine. Od upisa fakulteta sve vreme koje su imale slobodno provodile su zajedno.

Prema nezvaničnim saznanjima, automobil „mazda“ koji je vozio poginuli Vukovan preticao je „pežo“ kojim je upravlja Davor Vesić, mladoženjin kum, s kojim je u kolima bila nastradala Marina. Tokom preticanja automobili su se bočno sudarili zbog čega su obojica vozača izgubila kontrolu i sleteli s puta.

Izvor: Srbija Danas

Najnovije vesti: