Ovo je Klementina: Mlada čiji srećni dan se pretvorio u užasnu krvavu svadbu! (FOTO) Ovo je Klementina: Mlada čiji srećni dan se pretvorio u užasnu krvavu svadbu! (FOTO)

Ovo je Klementina: Mlada čiji srećni dan se pretvorio u užasnu krvavu svadbu! (FOTO)

HronikaNajnovije 17/07/2017

Strašna nesreća dogodila se u svadbenoj koloni kada su se svatovi vraćali sa venčanja. Marina Petkuc (20) iz Zrenjanina i Marinel Vukovan (49) iz... Ovo je Klementina: Mlada čiji srećni dan se pretvorio u užasnu krvavu svadbu! (FOTO)

Strašna nesreća dogodila se u svadbenoj koloni kada su se svatovi vraćali sa venčanja. Marina Petkuc (20) iz Zrenjanina i Marinel Vukovan (49) iz Toraka su poginuli na putu Temerin-Bačko Gradište. Nastradala devojka Marina, bila je venčana kuma Klementine koja se tog dana udavala.

Takođe, u nesreći je povređena mlada Klementina Virag  i jedan od njene braće Kristijan (18) koji je u teškom stanju.

Klementina Virag, koja se udavala tog dana, živi u mestu Nadalj a rodom je iz Novog Sada. Klementina ne zna da joj je kuma poginula.

Marina i Klementina su bile nerazdvojne drugarice još od malih nogu. Završile su srednju poljoprivrednu školu u Futogu prošle godine. Od upisa fakulteta sve vreme koje su imale slobodno provodile su zajedno.

Prema nezvaničnim saznanjima, automobil „mazda“ koji je vozio poginuli Vukovan preticao je „pežo“ kojim je upravlja Davor Vesić, mladoženjin kum, s kojim je u kolima bila nastradala Marina. Tokom preticanja automobili su se bočno sudarili zbog čega su obojica vozača izgubila kontrolu i sleteli s puta.

Izvor: Srbija Danas

Najnovije vesti:

 • Traži se ime za novi most u Novom Sadu

  Iako su dva luka novog Železničko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu već spojena, most i dalje nema svoj zvanično ime, pa je njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu „NSBuild“ predložio da celokupna javnost predloži najbolje rešenje za ime...

 • SITUACIJA GORA NEGO IKAD: Poslednje tri godine su najtoplije ikada zabeležene, a tek nas čeka PAKAO

  Protekla 2017. godina samo je još jedan dokaz galopirajućeg globalnog zagrevanja, čiji trend stalnog porasta ne može da se zaustavi. Posle 2016. godine, 2017. godina je druga najtoplija godina otkako postoje merenja. Svetska meteorološka organizacija UN to je objavila na svom...

 • Oštećena fasada katedrale u Vršcu

  Rimokatolička crkva sv. Gerharda od Sagreda, jedna od najvećih rimokatoličkih crkvi u Srbiji, zbog svog impozantnog izgleda i dimenzija često se naziva „katedralom“, iako nikada nije bila sedište biskupa.  Dugačka 61, a široka 22 metra, sa tornjevima visokim 63...

 • STRADALA PRED 21. ROĐENDAN: Studentkinja izgubila život u UŽASNOJ NESREĆI u Novom Sadu

  Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je juče u Kliničkom centru Vojvodina, posle pet dana borbe lekara za njen život. Nesreća se dogodila u petak, oko...