OVA ŽENA PREVARANT HARA GRADOVIMA: Pogledajte kako KRADE PARE, a da ne znate ŠTA VAS JE SNAŠLO! (VIDEO) OVA ŽENA PREVARANT HARA GRADOVIMA: Pogledajte kako KRADE PARE, a da ne znate ŠTA VAS JE SNAŠLO! (VIDEO)

OVA ŽENA PREVARANT HARA GRADOVIMA: Pogledajte kako KRADE PARE, a da ne znate ŠTA VAS JE SNAŠLO! (VIDEO)

DruštvoNajnovije 21/04/2017

Žena prevarant hara Beogradom kao i drugim većim gradovima, i to u po bela dana! Žrtva „dugopste“ prevarantkinje bila je prodavačica iz Obrenovca, a... OVA ŽENA PREVARANT HARA GRADOVIMA: Pogledajte kako KRADE PARE, a da ne znate ŠTA VAS JE SNAŠLO! (VIDEO)

Žena prevarant hara Beogradom kao i drugim većim gradovima, i to u po bela dana! Žrtva „dugopste“ prevarantkinje bila je prodavačica iz Obrenovca, a sve je snimila sigurnosna kamera!

Sve se desilo u kozmetičkoj radnji, ali nažalost ova devojka samo je jedna od prevarenih.- Devojka je najnormalnije došla. Ništa nisam posumnjala. Tražila je crnu olovku za obrve, rekla da hoće da kupi. Držala je 2.000 u ruci, pa me pitala da joj usitnim i tako me “smutila” sa te dve hiljade, nekih 50 dinara i jednim dinarom da ni u snu nisam pretpostavila da hoće da me prevari – kaže prodavačica Milica Pavlović.

ČUVAJTE VOZAČKU DOZVOLU! Ova oznaka krije informacije koje koriste PLJAČKAŠI

– Uopšte se ne sećam tog dela da li mi je ostavila pare- kaže prodavačica.Prevarantkinja je iz radnje izašla s 2.000 dinara, koje je već imala, i 1.600 dinara kusura!

Posle pregleda snimka sigurnosne kamere, prodavačica je shvatila o čemu je reč. Nezvanično se saznaje da je najmanje pet prodavnica u Obrenovcu opljačkano je na isti način, a sumnja se da su na meti prodavnice iz celog Beograda, Pančeva i okoline.

Zima neće iz Srbije! Pogledajte OVDE vremensku prognozu!

Izvor: Kurir

Najnovije vesti: