OSTAO BEZ KROVA NAD GLAVOM! Penzioneru se ZAPALILA KUĆA, a ovo je bila sreća u nesreći OSTAO BEZ KROVA NAD GLAVOM! Penzioneru se ZAPALILA KUĆA, a ovo je bila sreća u nesreći

OSTAO BEZ KROVA NAD GLAVOM! Penzioneru se ZAPALILA KUĆA, a ovo je bila sreća u nesreći

AlibunarHronikaIzdvajamoNajnovije 11/08/2017

Brzom intervencijom Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Alibunara 10. avgusta lokalizovan je požar koji je izbio u porodičnoj kući penzionera S. N. u Novom Kozjaku. Vatra... OSTAO BEZ KROVA NAD GLAVOM! Penzioneru se ZAPALILA KUĆA, a ovo je bila sreća u nesreći

Brzom intervencijom Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Alibunara 10. avgusta lokalizovan je požar koji je izbio u porodičnoj kući penzionera S. N. u Novom Kozjaku.

Vatra je izbila u ulici Žarka Zrenjanina broj 60 u vreme dok se domaćin nalazio u bašti gde ima pčele kojima se inače bavi.

Požar je prvo zahvatio pomoćne prostorije a potom i krov kuće koji je potpuno izgoreo. Pretpostavlja se da je požar izbio nepažnjom ili korišćenjem električnog šporeta.

Najvažnije u celoj priči je da se na ovakvim visokim temperaturama vatra nije proširila na susedna domaćinstva.

Žitelji najmanjeg sela u opštini Alibunar izrazili su solidarnost i spremnost da uz pomoć Mesne zajednice i Opštine svom sugrađaninu pomognu da do zime obnovi krov i otkloni posledice nemilog događaja.

DRAMA U NOVOM SADU! Žena i dvoje dece povređeni u požaru!

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: