ORUŽANA PLJAČKA U DELIBLATU: Lopovi sa fantomkama uz pretnju pištoljima ukrali penzije ORUŽANA PLJAČKA U DELIBLATU: Lopovi sa fantomkama uz pretnju pištoljima ukrali penzije

ORUŽANA PLJAČKA U DELIBLATU: Lopovi sa fantomkama uz pretnju pištoljima ukrali penzije

KovinNajnovije 11/01/2017

Trojica naoružanih razbojnika sa fantomkama upali su juče ujutru u poštu u Deliblatu i uz pretnje odneli novac namenjen za isplatu penzija, saznaje portal... ORUŽANA PLJAČKA U DELIBLATU: Lopovi sa fantomkama uz pretnju pištoljima ukrali penzije

Trojica naoružanih razbojnika sa fantomkama upali su juče ujutru u poštu u Deliblatu i uz pretnje odneli novac namenjen za isplatu penzija, saznaje portal Južni Banat.

U Pošti su se u tom trenutku pored dvoje zaposlenih zatekle i dve penzionerke, koje su po svedočenjima preživele veliki šok.
Jedan od lopova je kundakom pištolja udario jednog od radnika po leđima i glavi nateravši ga da legne na pod, dok je drugi radnik pod pretnjom vatrenim oružjem primoran da otvori sef i razbojnicima preda novac.

Prisutnima je zaprećeno da ćute i ne zovu policiju.

Kako svedoci kažu, sve se odigralo munjevitom brzinom a razbojnici su se nakon pljačke trkom uputili u pravcu Deliblatskog jezera.

Nakon toga, o razbojništvu je obaveštena policija. Istraga je u toku. Kako nezvanično saznajemo radi se o mladićima u ranim dvadesetim godinama.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: