ODBROJAVANJE MOŽE DA POČNE: Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu (FOTO/VIDEO) ODBROJAVANJE MOŽE DA POČNE: Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu (FOTO/VIDEO)

ODBROJAVANJE MOŽE DA POČNE: Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu (FOTO/VIDEO)

IzdvajamoKovinNajnovijeSport 12/05/2017

I ove kao i prošle godine Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu, dečijem fitnesu i bodibildingu. Organizator je FLEX fitness club... ODBROJAVANJE MOŽE DA POČNE: Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu (FOTO/VIDEO)

I ove kao i prošle godine Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu, dečijem fitnesu i bodibildingu.

Organizator je FLEX fitness club iz Pančeva i Turistička organizacija Opštine Kovin, gde je supervizor WFF – world fitness federation.

Prijave takmičara su se odvijale elektronskim putem, preko specijalno urađenog sajta i učestvovaće 17 zemalja. Kao i prošle godine najbrojnija reprezentacija je iz Turske gde je došlo u Srbiju 52 takmičara.

Zemlje učesnice su Poljska, Slovačka, Slovenija, Italija, Grčka, Jordan, Turska, Kipar, Crna Gora, Bugarska, Makedonija, UAE, Austrija, Mađarska, Hrvatska i Švajcarska.

– Izuzetno mi je drago na dobrom odzivu zemalja učesnica, sa svojim reprezentacijama, a pogotovu Turske reprezentacije koja je i prošle godine kako na Balkanskom tako i na Svetskom kup-u u Pančevu bila najbrojnija. Uz opšte njihovo oduševljenje grada Kovina, grada Pančeva kao i našim ljubaznim gostoprimstvom uvek smo dobro pozivani na svim nivoima takmičenja u njihovim državama – rekao je Milan Kostić predsednik FLEX fitness cluba i potpredsednik FITNESS Asocijacije Srbije.

Takmičenje se održava u Sportskoj hali Kovin s početkom u 15 časova, za kada je zakazano svečano otvaranje, a dečiji fitness počinje od 10 sati. Finale očekujemo oko 21 sat. Pozivamo sve građane južnog Banata da dođu i povedu svoju decu i prijatelje i da vide poseban i nezaboravan spektakl ovakve vrste, izložbe zdravih, lepih i izvajanih tela kao promociju za zdrav život i zdravu budućnost kako mladih tako i starijih. Ulaz je besplatan.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti:

 • Traži se ime za novi most u Novom Sadu

  Iako su dva luka novog Železničko-drumskog mosta preko Dunava u Novom Sadu već spojena, most i dalje nema svoj zvanično ime, pa je njegov projektant Aleksandar Bojović na forumu „NSBuild“ predložio da celokupna javnost predloži najbolje rešenje za ime...

 • SITUACIJA GORA NEGO IKAD: Poslednje tri godine su najtoplije ikada zabeležene, a tek nas čeka PAKAO

  Protekla 2017. godina samo je još jedan dokaz galopirajućeg globalnog zagrevanja, čiji trend stalnog porasta ne može da se zaustavi. Posle 2016. godine, 2017. godina je druga najtoplija godina otkako postoje merenja. Svetska meteorološka organizacija UN to je objavila na svom...

 • Oštećena fasada katedrale u Vršcu

  Rimokatolička crkva sv. Gerharda od Sagreda, jedna od najvećih rimokatoličkih crkvi u Srbiji, zbog svog impozantnog izgleda i dimenzija često se naziva „katedralom“, iako nikada nije bila sedište biskupa.  Dugačka 61, a široka 22 metra, sa tornjevima visokim 63...

 • STRADALA PRED 21. ROĐENDAN: Studentkinja izgubila život u UŽASNOJ NESREĆI u Novom Sadu

  Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je juče u Kliničkom centru Vojvodina, posle pet dana borbe lekara za njen život. Nesreća se dogodila u petak, oko...