ODBROJAVANJE MOŽE DA POČNE: Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu (FOTO/VIDEO) ODBROJAVANJE MOŽE DA POČNE: Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu (FOTO/VIDEO)

ODBROJAVANJE MOŽE DA POČNE: Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu (FOTO/VIDEO)

IzdvajamoKovinNajnovijeSport 12/05/2017

I ove kao i prošle godine Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu, dečijem fitnesu i bodibildingu. Organizator je FLEX fitness club... ODBROJAVANJE MOŽE DA POČNE: Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu (FOTO/VIDEO)

I ove kao i prošle godine Opština Kovin je domaćin Drugog Balkanskog prvenstva u fitnesu, dečijem fitnesu i bodibildingu.

Organizator je FLEX fitness club iz Pančeva i Turistička organizacija Opštine Kovin, gde je supervizor WFF – world fitness federation.

Prijave takmičara su se odvijale elektronskim putem, preko specijalno urađenog sajta i učestvovaće 17 zemalja. Kao i prošle godine najbrojnija reprezentacija je iz Turske gde je došlo u Srbiju 52 takmičara.

Zemlje učesnice su Poljska, Slovačka, Slovenija, Italija, Grčka, Jordan, Turska, Kipar, Crna Gora, Bugarska, Makedonija, UAE, Austrija, Mađarska, Hrvatska i Švajcarska.

– Izuzetno mi je drago na dobrom odzivu zemalja učesnica, sa svojim reprezentacijama, a pogotovu Turske reprezentacije koja je i prošle godine kako na Balkanskom tako i na Svetskom kup-u u Pančevu bila najbrojnija. Uz opšte njihovo oduševljenje grada Kovina, grada Pančeva kao i našim ljubaznim gostoprimstvom uvek smo dobro pozivani na svim nivoima takmičenja u njihovim državama – rekao je Milan Kostić predsednik FLEX fitness cluba i potpredsednik FITNESS Asocijacije Srbije.

Takmičenje se održava u Sportskoj hali Kovin s početkom u 15 časova, za kada je zakazano svečano otvaranje, a dečiji fitness počinje od 10 sati. Finale očekujemo oko 21 sat. Pozivamo sve građane južnog Banata da dođu i povedu svoju decu i prijatelje i da vide poseban i nezaboravan spektakl ovakve vrste, izložbe zdravih, lepih i izvajanih tela kao promociju za zdrav život i zdravu budućnost kako mladih tako i starijih. Ulaz je besplatan.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: