Od danas u Srbiji PRAVO PROLEĆE, a evo kada će udariti LEDENI TALAS Od danas u Srbiji PRAVO PROLEĆE, a evo kada će udariti LEDENI TALAS

Od danas u Srbiji PRAVO PROLEĆE, a evo kada će udariti LEDENI TALAS

DruštvoIzdvajamoNajnovije 18/03/2017

Posle vikenda, koji će biti topao, a ponegde i sa kišom, Srbiju sledeće nedelje očekuje pravo proleće što kalendarski, ali i po tome što... Od danas u Srbiji PRAVO PROLEĆE, a evo kada će udariti LEDENI TALAS

Posle vikenda, koji će biti topao, a ponegde i sa kišom, Srbiju sledeće nedelje očekuje pravo proleće što kalendarski, ali i po tome što će temperature biti više od 20 stepeni.

Cela naredna nedelja biće sunčana i topla, a temperature će se kretati od 18 pa do 23 stepena.

Utorak na sredu moguća je kiša na severozapadu zemlje. Sve do petka biće lepo vreme, ali je tada moguća kiša u većini krajeva, kao i snežne padavine u planinskim krajevima.

BABA MARTA SPREMA NEPRIJATNO IZNENAĐENJE: Evo kakvo vreme nas očekuje narednih dana

Tek krajem meseca, odnosno oko 27. marta, očekuje se zahlađenje sa kišom u celoj zemlji.

Po temperaturama koje se očekuju sledeće nedelje Srbija će biti iznad proseka kada je u pitanju vreme i to za skoro deset stepeni u nekim krajevima. Prosek temperatura za ovo doba godine je oko 15 stepeni.

I kalendar nam govori da je proleće na pragu. Prema obavešetenju Astronomskog društva “Ruđer Bošković”, proleće počinje u ponedeljak, 20. marta u 11 sati i 19 minuta.

Izvor: Blic

Najnovije vesti: