OBAVEŠTENJE JAVNOG PREDUZEĆA „POLET“: Nove cene prirodnog gasa, ali i nova taksa za domaćinstva OBAVEŠTENJE JAVNOG PREDUZEĆA „POLET“: Nove cene prirodnog gasa, ali i nova taksa za domaćinstva

OBAVEŠTENJE JAVNOG PREDUZEĆA „POLET“: Nove cene prirodnog gasa, ali i nova taksa za domaćinstva

EkonomijaNajnovijePlandište 12/10/2017

Nova cena prirodnog gasa za malu potrošnju, odnosno domaćinstva od 01. oktobra 2017.godine iznosi 36,03 dinara bez PDV-a. Stara cena prirodnog gasa je iznosila... OBAVEŠTENJE JAVNOG PREDUZEĆA „POLET“: Nove cene prirodnog gasa, ali i nova taksa za domaćinstva

Nova cena prirodnog gasa za malu potrošnju, odnosno domaćinstva od 01. oktobra 2017.godine iznosi 36,03 dinara bez PDV-a. Stara cena prirodnog gasa je iznosila 35,98 dinara bez PDV-a.

Povećanje je usledilo na osnovu Odluke o ceni prirodnog gasa za javno snadbevanje, uz saglasnost Agencije za energetiku Republike Srbije.

Odlukom Skupštine opštine Plandište za korisnike sistema za vodosnadbevanje pijaćom vodom, uvodi se taksa na merno mesto isporuke vode, odnosno taksa na vodomer, koja će iznositi 120 dinara. Mesečna taksa naći će se na računima od septembra 2017. godine.

SVI RADOVI TEKU PO PLANU: Punom parom do gasifikacije Kovačičke opštine

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: