NOVE PROMENE U MEĐUGRADSKOM PREVOZU: ATP, STUP Vršac i kovinski Autokodeks, od danas više NE STAJU na sledeći stajalištima (FOTO) NOVE PROMENE U MEĐUGRADSKOM PREVOZU: ATP, STUP Vršac i kovinski Autokodeks, od danas više NE STAJU na sledeći stajalištima (FOTO)

NOVE PROMENE U MEĐUGRADSKOM PREVOZU: ATP, STUP Vršac i kovinski Autokodeks, od danas više NE STAJU na sledeći stajalištima (FOTO)

DruštvoIzdvajamoNajnovije 05/12/2017

Za sve one koji putuju autobusom do Beograda važno je da znaju da su od juče na snazi izmene vezane za stajališta koja su... NOVE PROMENE U MEĐUGRADSKOM PREVOZU: ATP, STUP Vršac i kovinski Autokodeks, od danas više NE STAJU na sledeći stajalištima (FOTO)

Za sve one koji putuju autobusom do Beograda važno je da znaju da su od juče na snazi izmene vezane za stajališta koja su pančevački, vršački i kovinski prevoznici koristili, a na kojima od juče neće stajati.

OBRATITE PAŽNJU: 10 ZIMSKIH SAVETA ZA VOZAČE

Autobuski prevoznici JKP ATP, STUP Vršac i kovinski Autokodeks, od juče više ne staju na stajalištima kod Skupštine i u Admirala Geprata, u Beogradu.

Direktor ATP-a Nebojša Gajić, potvrdio nam je da autobusi ATP-a više neće stajati na ovim stajalištima, jer ne žele da rizikuju plaćanje kazni.

“Autobusi ATP-a od sada će koristiti samo stajališta na Pančevačkom mostu, Dunav stanici i Glavnoj stanici u Beogradu”, kazao je Gajić.

Istu informaciju dobili smo i od prevoznika STUP Vršac i Autokodeks.

“Obaveštavamo Vas da su naša stajališta za prijem putnika u Beogradu: BAS – Beogradska autobuska stanica i stajalište kod Pančevčkog mosta”, saopšteno je iz STUP-a Vršac.

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO VAŽAN PROJEKAT: Gradiće se jeftini stanove za mlade, evo koja je računica

Grad Beograd pooštrio je pravila u saobraćaju, i doneo Odluku kojem je zabranjeno prevoznicima u međumesnom prevozu da staju na gradska stajališta u Beogradu.

Inspekcije Grada Beograda već uveliko kontrolišu poštovanje ove odluke.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: