NEVIĐENI ŠOK! POGINUO PREDSEDNIK JEDNE OPŠTINE U SRBIJI! Stradao u teškom udesu, automobil IZLETEO S PUTA I UDARIO U DRVO! NEVIĐENI ŠOK! POGINUO PREDSEDNIK JEDNE OPŠTINE U SRBIJI! Stradao u teškom udesu, automobil IZLETEO S PUTA I UDARIO U DRVO!

NEVIĐENI ŠOK! POGINUO PREDSEDNIK JEDNE OPŠTINE U SRBIJI! Stradao u teškom udesu, automobil IZLETEO S PUTA I UDARIO U DRVO!

HronikaNajnovije 12/10/2017

Predsednik Opstine Tutin , Šemsudin Kučević, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar... NEVIĐENI ŠOK! POGINUO PREDSEDNIK JEDNE OPŠTINE U SRBIJI! Stradao u teškom udesu, automobil IZLETEO S PUTA I UDARIO U DRVO!

Predsednik Opstine Tutin , Šemsudin Kučević, podlegao je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 sati dogodila na putu Novi Pazar – Tutin

Kučević je preminuo u novopazarskom Zdravstvenom centru, gde je hitno transportovan sa mesta udesa i gde su se doktori borili za njegov život. Povrede u nesreći zadobio je i njegov vozač.
Hirurg Izet Tutić rekao je za Informer da je Kučević bio teško povređen.

– Borili smo se za njegov život, ali su povrede bile suviše teške – rekao je kratko Tutić.
Predsednik Opštine Tutin je prema rečima očevidaca, automobilom sleteo sa puta i udario u drvo. Policija je još na licu mesta, a istraga nesreće je u toku.

STRAVIČNA NESREĆA KAO IZ NAJGORE NOĆNE MORE! VOZ SMRSKAO AUTOMOBIL: Teško povređena dvojica muškaraca, jednom se bore za život!

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru, na odeljenju intenzivne nege, prisutni su čelnici gradskih uprava Novog Pazara, Sjenice i Tutina, kao i predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejman Uglajanin, kome je Kučević bio dugogodišnji prijatelj i saradnik.

Kao funkcioner Stranke demokratske akcije (SDA) Šemsudin Kučević šest puta je biran za predsednika opštine Tutin.
Na poslednjoj konstitutivnoj sednici SDA Sandžaka, lider i osnivač ove partije Sulejman Ugljanin ovlastio je Kučevića da rukovodi strankom do okončanja njegovog mandata predsednika Bošnjačkog nacionalnog vijeća.

Izvor: Južni Banat

Najnovije vesti: